WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- 10 legi pentru cei care ofera cadouri - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

10 legi pentru cei care ofera cadouri

noiembrie 9, 2007 | Category:Cadouri de Craciun | Autor: admin

1. Nu cumpara pentru tine!
S-ar putea ca tu sa iti doresti caseta video cu cele mai noi exercitii de aerobic, insa totusi e bine sa-i cumperi altceva nepoatei tale despre care stii bine ca ii e greu sa apese si butonul de la lift.

 2. Evita cadourile care tind sa transmita ceva!
Nu iti surprinde partenerul de viata cu o carte de bucate a zecea oara daca tot nu reuseste sa prepare ceva comestibil.

 3. Sa avem grija cu lucrurile de care ne-am plictisit!
Nimanui nu-i place sa primeasca un bibelou care ne plictiseste… Si nu in ultimul rand… s-ar putea sa ajunga iarasi la noi constituind un cadou neasteptat…

 
4. Surprize „fara rost”!
Nu-i cumpara partenerului sau partenerei de viata sosete sau pijama sau vreun ustensil de bucatarie. Fiecare sotie isi doreste ceva care constituie cadou pentru o femeie si nu pentru o gospodina.

 5. Ofera ceva confectionat de tine!
Cateodata este o idee buna sa oferi ceva fie si o nimica toata, facuta de mainile tale. O fotografie marita si inramata cu nepotelul cel mai mic constituie un cadou de neuitat pentru bunici.

 6. Nu oferi lucruri intime in fata familiei!
Daca pur si simplu nu ai reusit sa rezisti tentatiei si ai cumparat lenjeria de corp cu ingerasi pentru partener, este mai bine daca nu i-l inmanezi in fata soacrei…

 7. Sa fie personalizat…
Nu-i cumpara bunicii bluza galben neon si sa stii ca nu toti se dau in vant dupa cartile tip Sandra Brown chiar daca tie iti place la nebunie. Si de ce nu ar fi bine sa cumpari prietenilor bilete in loja principala la piesa de teatru pe care doresc atat de mult sa o vada?

 8. Ai grija cu colectionarii!
Daca persoana careia doresti sa-i oferi cadou pastreaza inca bauturile de Craciun sau cestile ceramice colorate ai grija sa nu mai adaugi una la colectie.

 9. Tu te-ai bucura pentru asa ceva?
Daca ai intrebarea aceasta in minte atunci cand faci cumparaturile, atunci cu siguranta nu vei cumpara copilasului pistolul acela cu care s-ar juca cat e ziua de lunga si al carui sunet cu siguranta te-ar innebuni.

 10. Pastreaza masura…
Nu oferi cadouri prea scumpe pentru ca poti pune persoana careia ii faci cadoul intr-o situatie neplacuta. Cadourile pot duce vrand nevrand la tendinta de licitare.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.