WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- 10 Legi pentru cei care primesc cadouri - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

10 Legi pentru cei care primesc cadouri

noiembrie 9, 2007 | Category:Cadouri de Craciun | Autor: admin

1. Pastreaza regulile de politete!
Cadourile trebuiesc deschise de indata ce sunt primite si trebuiesc multumite personal, telefonic sau prin vechiul obicei al cartii postale. Ajunge si trei cuvinte: „Mii de multumiri!”

2. Nu exagera in a fi surprins/a!
Nu spune cu o picatura de ironie in voce ca „Nu trebuia!” atunci cand desfacem pachetelul ornat cu grija care contine doua perechi de ciorapi nylon ieftine primite in dar de la matusa. Gandeste-te ca a cumparat-o din putina ei pensie si a oferit-o din inima.

3. Nu te preface a fi fetita timida!
Nu striga din gura mare: „Ai innebunit? E de-a dreptul fantastic!” cand prietena de suflet a zecea oara iti ofera acelasi ulei de corp care are un miros insuportabil!

4. Nu intreba daca nu cumva o poti schimba!
Daca la desfacerea cadoului observam bluza verde cu mov in care ti-ar veni greu sa te imbraci si pentru a scoate gunoiul din casa nu striga cu bucurie „Este chiar culoarea mea preferata!”

5. Nu are nici un rost sa fii prea politicos/politicoasa!
Daca familia te considera o fire de exceptie si de fiecare sarbatoare iti ofera ceva foarte modern si de neutilizat, pe cand ceilalti membrii isi primesc cadourile dragute, nu te omori cu multumiri doar din politete. Astfel si data viitoare te poti astepta le acelasi dar avantgardist.

6. Fii sincer/a!
Daca partenerul de viata si-a stricat toti banii cumparandu-ti un cardigan rosu, sa-i spui cu sinceritate ca nu iti sta bine acest fazon ca sa eviti intrebarea: „De ce nu porti niciodata cardiganul pe care ti le-am cumparat eu?”

7. Ai grija sa previi ideile celor care iti ofera cadouri!
Cand desfaci pachetul si vezi farfuria cu motive mitologice pe care ti-a cumparat-o sora, sa nu-i dai timp sa iti spuna sa o agati deasupra patului. Spune din prima clipa: „In asta imi voi tine demachiantele!”

8. Exista o solutie: sparge-o…
Daca nasa te intreaba de ce niciodata nu vede portelanul pe care ti l-a cumparat in cadou atunci cand te viziteaza sa nu te prefacem prea tare ca iti pare rau ca l-ai spart pentru ca ai putea primi iarasi acelasi dar!

9. Da mai departe!
Daca primesti ceva de nesuportat ai o sansa sa scapi de acesta, da-l mai departe! Insa nu spune: „Va fi bine si acesta pentru cineva” atunci cand cel care ti-l ofera e prezent.

10. Un ultim sfat: razbuna-te !
Prietena in fiecare an iti aduce o carte plictisitoare. Ofera-i si tu un parfum oribil, spunand: „Are un miros minunat, te vei bucura si tu!”. (S-ar putea sa iti pierzi prietena de tot, dar poate asa vei scapa si de un lucru de prisos de sub brad.)


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.