WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Cadouri de Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Cadouri de Craciun

octombrie 4, 2012 | Category:Cadouri de Craciun | Autor: admin

Ssst! Faceti putintica liniste! Ce se aude? … Se apropie cu pasi usori dar repezi Mos Nicolae!!!
Daca nu esti atent, ai si ratat startul pentru luna cadourilor! Mos Craciun e déjà in mari pregatiri pentru ca din noiembrie incepe goana dupa Cadouri de Craciun. Nici nu stii ce dorinte au cei mici (dar si cei mari) si cat va trebui sa alergi dupa potrivit, asa ca incepe din timp sa faci cercetari, rezevari, comenzi. Altfel plang ghetutele si bradul. Ciar si un pumn de sarutari trebuie bine pregatite!

Nici nu stii cand trece timpul si orasul e luminat de beculete, iar cozile la magazinele de cadouri sunt interminabile, aglomeratia maxima la raioanele cu jucarii! Timpul trece repejor si trebuie sa apuci sa trimiti scrisorica Mosului, sa ii spui ce iti doresti, sa afli ce isi doresc cei dragi sis a incepi cautarea cadoului perfect!


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.