WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- iCosmetice.ro - magazin online de produse cosmetice romanesti - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

iCosmetice.ro – magazin online de produse cosmetice romanesti

octombrie 12, 2009 | Category:Cadouri de Craciun | Autor:

banner_125x125Arkad Data SRL anunta lansarea magazinului online de produse cosmetice romanesti www.icosmetice.ro, produse apartinand unor branduri cunoscute si apreciate atat in tara cat si in strainatate : Elmiplant, Mayam, Gerocossen, Herbagen, Gerovital, Aslavital, Favisan.

“Prin acest proiect dorim sa impulsionam cumparatorii sa se orienteze catre produsele cosmetice romanesti care sunt foarte bune din punct de vedere calitativ si mult mai accesibile ca pret , dar care nu sunt la fel de promovate ca cele din strainatate.” declara project managerul iCosmetice.ro Cu un design placut si o interfata usor de folosit, iCosmetice.ro contine atat produse cosmetice pentru adulti cat si pentru copii. Cumparatorii pot alege dintr-o gama larga de produse de ingrijire pentru ten, produse de ingrijire pentru corp, produse pentru baie si plaja si altele.

ICosmeticeICosmetice

“Obiectivul nostru este ca iCosmetice.ro sa devina cel mai mare magazin de produse cosmetice romanesti. Adaugam zilnic produse noi si cautam sa satisfacem toate cerintele in timp util . In timp, vom adauga si alte branduri romanesti, in acest fel cumparatorul putand sa-si comande produsele dorite direct de la noi, intr-un mod simplu si comod.” declara project managerul iCosmetice.ro Livrarea se face prin curier rapid in toata tara si plata se face la livrare (ramburs).


  1. Scuze ca ajung asa tarziu aici.
    Multumesc pentru articol si pentru promovare.
    Avem aproape 2 luni de cand am lansat magazinul si se pare ca destul de multa lume agreeaza produsele cosmetice romanesti. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure :)

    Comment by Diana — 29/11/2009 @ 21:12

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.