WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Mos Nicolae vine la copiii cu dinti sanatosi - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Mos Nicolae vine la copiii cu dinti sanatosi

noiembrie 20, 2009 | Category:Cadouri de Craciun | Autor:

Cu totii ne amintim de aroma copilariei din preajma sarbatorilor de iarna.
Desi cel mai des auzeam „Copiii cuminti primesc dulciuri si jucarii, iar cei rai, nuieluse”, Mos Nicolae venea  in fiecare an cu surprize, cu aromele zilelor de iarna, caldura si veselie.
Ati pregatit cizmulitele?
Este o intrebare pe care membrii asociatiei Secretul Evolutiei o lanseaza catre parinti.
Pentru ca anul acest Mos Nicolae le-a pregatit copiilor surprize si nu nuieluse.

La Palatul copiilor in data de 29 noiembrie 2009 orele 11.00-13.00 asociatia pregateste un eveniment deosebit adresat tuturor parintilor cu copii intre 0 si 10 ani.
Pentru ca sanatatea copiilor nostri vine pe primul loc doi medici specialisti vor sta de vorba cu parintii despre nutritie si dentitia copiilor, pornind de la cele mai fragede varste.
Cand incepem diversificare? Cand apare primul dintisor? Cum imi hranesc copilul cat mai sanatos dupa varsta de 4 ani sau de sarbatori? Sunt cateva intrebri care isi vor gasi cu siguranta raspuns cu ajutorul doamnei Dr. Ana Culcer, medic pediatru neonatolog si al doamnei Dr. Alina Navrea, medic stomatolog
Iar pana la finalul evenimentului Mos Nicolae va imparti cadouri copiilor si va pregati tombole cu premii. Ba mai mult celor mai nazdravani si jucausi, le-a pregatit si un spatiu special de joaca, cu jocuri gomflabile,un claun jucaus care le va desena figurine simpatice pe fata si o zana gratioasa care le va aduce voia buna.

Biletele se pot procura in ziua evenimentului din incita Palatului Copiilor sau de pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro. 

 

Infiintata in anul 2008, Asociatia Secretul Evolutiei este o asociatie non-guvernamentala si non-profit care are ca misiune educarea mamelor pe parte medicala pentru a-si creste copiii cat mai sanatos.
Evenimentul de la Palatul Copiilor este al 9-lea din seria de evenimente “Invata sa ai un copil sanatos” pe care asociatia le-a dezvoltat in interesul parintilor cu copii intre 0 si 10 ani. Asociatia a dezvoltat si o serie de materiale informationale pentru parinti.
“Totul despre alaptarea si îngrijirea copilului mic”,
“ Curs de Babysitting”
“ Cresterea imunitatii copilului tau”.
“Învata sa ai un copil sanatos cu Dr. Ana Culcer” 

Persoana de contact:
Carmen Elena Ionita,
Vicepresedinte al Asociatiei Secretul Evolutiei,
Tel: 0722552728
e-mail: carmen@îngrijireacopilului.ro
www.îngrijireacopilului.ro


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.