WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Povestea primelor daruri - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Povestea primelor daruri

noiembrie 25, 2010 | Category:Cadouri de Craciun | Autor: admin
Povestea primelor daruri

Povestea primelor daruri

Povestea primelor daruri

Ilustratii de Agnes Keszeg / traducere de Andreea Demirgian
ISBN: 978-973-88905-5-8 / 20×20 cm, carte ilustrata, coperta plastifiata, 36 pag / 20 lei
Cum poti sa explici cel mai bine unui copil de ce se ofera cadouri in preajma sarbatorilor de iarna? Luati de valul consumismului in care e perceput azi Craciunul, ca si alte sarbatori odinioara pline de semnificatii spirituale, nu mai ajungem intotdeauna sa vedem lucrurile simple pe care nasterea lui Iisus ni le arata, indiferent daca o consideram o legenda sau credem cu tarie in ea. Scriitorul suedez Axel Hambraeus a reusit, pornind de la tema biblica, sa vorbeasca pe intelesul copiilor despre cat de importante sunt bunatatea, compasiunea si dorinta de a-l ajuta pe celalalt.

Frumusetea povestii este conturata de ilustratiile delicate, create in acuarela de Agnes Keszeg. Tanara ilustratoare a colaborat cu numeroase edituri si reviste din Romania si Ungaria si a obtinut, in 2009, Marele Premiu al concursului „Para de Aur” (Aranyvackor) din Budapesta. Traducerea inspirata a Andreei Demirgian – autoare de carti pentru copii, traducatoare si realizatoare de emisiuni la Radio Romania International – ne face sa asteptam cu nerabdare serile luminoase din preajma Craciunului pentru a citi, impreuna cu cei mici si cu un ochi pe fereastra, urmarind fulgii de zapada, aceasta poveste despre cum fiecare dintre noi poate face lumea mai frumoasa.

Cartea „Pozna lui Jackie” CADOU pentru orice comanda
Pentru comenzile din Romania de minim 70 de lei taxele postale (7 lei) sunt suportate de editura

Vezi detalii aici !


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.