WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Castigator Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun 2009 - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Castigator Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun 2009

ianuarie 5, 2010 | Category:Castigatori Concursuri | Autor:

Sponsorul nostru, http://www.articole-pentru-copii.ro/, a ales castigatorul acestei editii a concursului Scrisoare pentru Mos Craciun. Este vorba de Ghimpu Camelia, din Galati, cu urmatoarea scrisorica:

Mosule bun.

Iti scriu in numele fetitei mele de 5 ani care e foarte fericita ca i-ai indeplinat dorinta pusa la Craciunul trecut, aceea de a avea o surioara sau un fratior. Acum bebele mic e pe drum si te roaga sa-i aduci ceva lui , pentru ca ea, dupa cum stii nu e pretentioasa si se bucura de orice cadou primit, a primit de la tine la gradinita o papusa frumusica. Te roaga din tot sufletelul ei mic si bun sa-i aduci lui bebe un cadou pentru ca ea deja il iubeste. Se gandeste sa aiba si bebe cate ceva ca ea are deja multe lucruri si jucarii. Te roaga , Iris Elena .

Ghimpu Camelia, Galati

pe care o puteti vedea dand click pe linkul de mai jos:

http://www.decraciun.ro/scrisori-mos-craciun/mosule-bun


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.