WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Concursuri - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Concursuri

Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun – concurs incheiat 2009

Scaun de masa din lemn multifunctional Bambino World

Scaun de masa din lemn multifunctional Bambino World

Scrie-i si tu lui Mos Craciun o scrisoare si poti castiga un scaun de masa multifunctional oferit de www.articole-pentru-copii.ro.

Scrisoarea cea mai frumoasa, interesanta aleasa de sponsorul nostru va fi castigatoare.

Scrisorile ni le poti trimite pe mail la adresa concurs@decraciun.ro cu mentiunea “Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun” sau te poti loga ca membru si le poti scrie direct in sectiunea “Scrisori pentru Mos Craciun” – folosind link-ul “Scrie mesaj” din coloana dreapta sau in Administrare „Articol nou” sau „Publicare rapida”.

Nu uita sa ne dai si numele, prenumele, varsta si localitatea si numarul tau de telefon.

Cand iti faci contul pe site, intra in sectiunea Profil, schimba-ti parola si completeaza datele cerute mai sus in Casuta Despre tine.

Perioada de desfasurare: 09 decembrie – 23 decembrie 2009.

Dupa incheierea concursului sponsorul nostru, www.articole-pentru-copii.ro va desemna castigatorul.

Premiu: un Scaun de masa din lemn multifunctional Bambino World, in valoare de 249 RON oferit de www.articole-pentru-copii.ro

Mult succes!

Citeste in continuare Regulamentul de desfasurare al concursului !

Concursuri incheiate 2008

Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun

Scrie-i si tu lui Mos Craciun o scrisoare si poti castiga unul din cele 3 premii constand in jucarii oferite de Tooys.ro. (Vezi jucariile oferite mai jos!!!)

Scrisorile cele mai frumoase, interesante alese de sponsorul nostru vor fi fi castigatoare.

Ni le poti trimite pe mail la adresa concurs@decraciun.ro cu mentiunea „Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun” sau te poti loga ca membru si le poti scrie direct in sectiunea „Scrisori pentru Mos Craciun” – folosind link-ul „Scrie”.

Nu uita sa ne dai si numele, prenumele, varsta si localitatea si numarul tau de telefon.

Cand iti faci contul pe site, intra in sectiunea Profil, schimba-ti parola si completeaza datele cerute mai sus in Casuta Despre tine.

Concurs Scrisoare pentru mos Craciun

Perioada de desfasurare: 21 noiembrie – 23 decembrie 2008.

Pana pe 31 decembrie sponsorul nostru, Tooys.ro va desemna prin tragere la sorti castigatorii.

Mult succes!

Citeste in continuare Regulamentul de desfasurare al concursului !

notebook hp Castiga un notebook Hewlett-Packard 550 !

Concurs de Craciun „Rezolva puzzle”

Rezolva puzzle-ul nostru si poti castiga un Notebook Hewlett-Packard Compaq 550 (FS325AA) oferit de www.e-notebook.ro!

Cauta zilnic pe site-ul www.decraciun.ro o piesa de puzzle ascunsa in continutul site-ului. Puzzle-ul de rezolvat este imaginea produsului ce va este oferit ca premiu. Trebuie sa alegi piesa CORECTA! In fiecare zi veti gasi in cadrul unui articol 2 imagini, din care una se potriveste in puzzle. Da click pe fiecare imagine parte, descopera daca apartine Notebook-ului Hewlett – Packard Compaq 550 oferit de www.e-notebook.ro si salveaza imaginea in calculatorul tau! Toate imaginile (piesele) vor ramane disponibile pe site pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Notebook HP La sfarsitul concursului, intre 24 – 26 decembrie, trimite-ne toate piesele (imaginile CORECTE!) pe adresa concurs@decraciun.ro, cu mentiunea Concurs Puzzle, ca atare sau arhivate in format .zip (impreuna cu datele personale de identificare din B.I. / C.I. – nume, prenume, adresa, telefon).

Pana pe 31 decembrie sponsorul nostru, E-notebook.ro va desemna prin tragere la sorti castigatorul.

Mult succes!

Citeste aici detalii si intregul regulament de desfasurare al concursului!

notebook hpCastiga unul din cele 5 pachete de jucarii oferite de Fan-Jucarii.ro

Concurs Ornamente de Craciun

Se apropie Craciunul si toti dorim sa ne decoram casa si bradul intr-un mod cat mai aparte. Si ce poate fi mai frumos, mai ales pentru cei mici, decat ornamentele si decoratiunile facute de noi, acasa ?

Creaza si tu un ornament, trimite-ne instructiuni despre cum l-ai facut si fa-i o poza sa-l vedem!

Poti castiga unul din cele 5 premii constand in jucarii oferite de www.fan-jucarii.ro .

Castiga jucarii, concurs de craciun

Perioada de desfasurare: 18 noiembrie – 23 decembrie 2008.

Pana pe 31 decembrie sponsorul nostru, Fan-Jucarii.ro va desemna prin tragere la sorti castigatorul.

Mult succes!

Citeste aici detalii si intregul regulament de desfasurare al concursului.

Concursuri incheiate 2007

concurs de Craciun concurs de Craciun concurs de Craciun

Scrie-i Mosului si castiga un premiu!

Site-ul „De Craciun” organizeaza cu ocazia Sarbatorilor de Iarna un concurs de scrisori pentru Mos Craciun.

Ce trebuie sa faci pentru a participa la acest concurs ? Trebuie sa iti faci un cont aici , apoi dupa confirmarea inregistrarii intra in contul tau de pe „De Craciun” si compune o scrisoare pentru Mos Craciun. Noi vom avea grija ca scrisoare ta sa fie citita de Mos Craciun. Dupa ce scrisoriule vor fi citite de Mos Craciun acestea vor fi afisate pe site in categoria Scrisori Mos Craciun.

Nu uita ca dupa prima autentificare sa-ti schimbi parola din meniul Profil, iar la Despre tine completeaza adresa completa unde te poate gasi Mos Craciun.

Cea mai frumoasa scrisoare pe care o va primi Mos Craciun va fi premiata cu un cadou surpriza , nu putem spune despre ce este vorba pentru ca am vorbit deja cu Mos Craciun si premiul pentru cea mai frumoasa scrisoare adresata Mosului poate fi chiar cadoul pe care ti-l doresti anul acesta din partea lui Mos Craciun.

La acest concurs poate participa oricine doreste sa-i adreseze o scrisoare lui Mos Craciun indiferent de varsta pe care o are. Ultima zi in care puteti scrie o scrisoare pentru Mos Craciun este 24 decembrie 2007, orele 23:59

Va asteptam asadar scrisorile catre Mos Craciun !

Update (5 decembrie 2007) :

Castiga un pachet prey pay Cosmote!

Dragii Mosului,

citesc cu placere scrisorile pe care mi le-ati trimis deja si m-am gandit sa va mai fac o surpriza : daca inca nu aveti un cont faceti-va unul aici apoi trimiteti o felicitare celor dragi cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Felicitarile noastre le gasiti in pagina FELICITARI, alege ce-ti place si trimite-o cuiva drag. Toti cei care sunteti inregistrati pe site-ul „De Craciun” si trimiteti cel putin o felicitare cu ocazia Sarbatorilor de Iarna participati la o tragere la sorti care are drept cadou un pachet pre-pay de la Cosmote (telefon + cartela cu credit valabil 12 luni).

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului pachetului pre-pay Cosmote va avea loc in data de 24 decembrie 2007, orele 12:00

Cauta-l pe Mos Craciun!

„Cauta-l pe Mos Craciun si ia-ti cadoul !” – in fiecare zi pana pe 24 decembrie 2007 in paginile site-ului „De Craciun” se gaseste ascunsa pe undeva imaginea lui Mos Craciun (identica cu cea alaturata). Cauta zi de zi unde anume se ascunde Mos Craciun, iar dupa ce-l gasesti da click pe imaginea sa si retine adresa web a site-ului unde ajungeti. Trimite mai apoi titlul articolului (sau adresa web) unde a fost gasit Mos Craciun, adresa site-ului la care ati ajuns dupa click (sau numele produsului de pe pagina respectiva) si detalii despre tine (ar fi suficiente numele, prenumele, varsta, localitatea si judetul) folosind formularul de contact, la subiect treceti „Cauta-l pe Mos Craciun !”

Toti cei care gasesc imaginea lui Mos Craciun si raspund corect la cerintele de mai sus participa la o tragere la sorti la care se vor oferi cadouri zilnice de catre ajutoarele lui Mos Craciun. La tragerea la sorti zilnica participa toti acei dintre concurenti care au gasit unde s-a ascuns Mos Craciun in ziua precedenta.

In fiecare zi imaginea lui Mos Craciun se va regasi in alta pagina a site-ului „De Craciun” si click-ul pe ea va conduce catre o pagina de web diferita de cea din ziua precedenta.

Atentie !!! Exista posibilitatea ca in unele zile sa fie mai multe imagini cu Mos Craciun ascunse in paginile site-ului, fiecare imagine insemnand un cadou in plus, adica exista atatea cadouri zilnice cate imagini cu Mos Craciun sunt ascunse pe „De Craciun” in acea zi.

Daca intr-una din zile nimeni nu gaseste unde este ascunsa imaginea lui Mos Craciun, aceasta va ramane acolo unde se afla si primul care o gaseste va primi cadoul asociat acelei imagini.

Castigatorii vor fi afisati pe site, revendicarea cadourilor putandu-se face pana pe 31 decembrie 2007. Cadourile care nu au fost revendicate pana la acea data vor fi redistribuite si acordate celor care i-au scris o scrisoare lui Mos Craciun.