WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Castiga un Notebook Hewlett-Packard Compaq - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Castiga un Notebook Hewlett-Packard Compaq

noiembrie 16, 2008 | Category:Concursuri de Craciun | Autor:

Concurs de Craciun „Rezolva puzzle”

Rezolva puzzle-ul nostru si poti castiga un Notebook Hewlett-Packard Compaq 550 (FS325AA) oferit de www.e-notebook.ro!
Cauta zilnic pe site-ul www.decraciun.ro o piesa de puzzle ascunsa in continutul site-ului. Puzzle-ul de rezolvat este imaginea produsului ce va este oferit ca premiu. Trebuie sa alegi piesa CORECTA! In fiecare zi veti gasi in cadrul unui articol 2 imagini, din care una se potriveste in puzzle. Da click pe fiecare imagine parte, descopera daca apartine Notebook-ului Hewlett – Packard Compaq 550 oferit de www.e-notebook.ro si salveaza imaginea in calculatorul tau! Toate imaginile (piesele) vor ramane disponibile pe site pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Notebook HP La sfarsitul concursului, intre 24 – 26 decembrie, trimite-ne toate piesele (imaginile CORECTE!) pe adresa concurs@decraciun.ro, cu mentiunea Concurs Puzzle, ca atare sau arhivate in format .zip (impreuna cu datele personale de identificare din B.I. / C.I. – nume, prenume, adresa, telefon).
Pana pe 31 decembrie sponsorul nostru, E-notebook.ro va desemna prin tragere la sorti castigatorul.

Mult succes!

Citeste in continuare detalii si intregul regulament de desfasurare al concursului!

Regulament

1. Durata Concursului si aria de desfasurare
Concursul se desfasoara intre 18 noiembrie – 23 decembrie, urmand a fi organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei.
2. Drept de participare
La concurs pot participa cetatenii romani. Nu pot participa angajatii DeCraciun.ro, partenerii si distribuitorii autorizati ai acestei companii precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la acest concurs implica acceptarea ca numele si fotografiile ale participantilor la concurs sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre DeCraciun.ro. Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
3. Mecanismul concursului
Inscriere la concurs presupune gasirea pe site-ul DeCraciun.ro a 36 imagini (piese puzzle), disponibile la adresa publica http://www.decraciun.ro, si trimiterea acestora  intre 24 decembrie – 26 decembrie, insotite de datele complete de identificare ale concurentului (nume, prenume, varsta, localitate, telefon), la adresa concurs@decraciun.ro , cu specificatia „Concurs puzzle”. Lipsa uneia dintre informatiile mentionate atrage dupa sine invalidarea participantului si, implicit, neparticiparea la tragerea la sorti. Toate imaginile (piesele) vor ramane disponibile pe site pe toata perioada de desfasurare a concursului.
4. Conditii de validitate
4.1. Conditii de validitate pentru tragerea la sorti
Pentru ca un participant sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
1. Mailul trimis sa contina toate cele 36 imagini CORECTE, ca atare sau in format .zip. Imaginile trebuie sa fie insotite de datele de identificare ale concurentului (nume, prenume, varsta, localitate, telefon). Toate aceste informatii trebuie trimise exclusiv respectand Regulamentul disponibil pe site-ul web http://www.decraciun.ro/concursuri, la adresa concurs@decraciun.ro, intre 24 decembrie – 26 decembrie 2008.
4.2. Validarea castigatorului
1. Identitatea si varsta trimise prin email trebuie sa coincida cu cele din bulentinul/cartea de identitate a castigatorului.
2. Castigatorul va fi contactat telefonic pentru verificarea intrunirii conditiilor de inscriere la concurs (36 imagini – piese puzzle CORECTE), sa fi trimis numele si prenumele, varsta, localitatea) si preluarea datelor de identitate.
5.Premiile
Premiul acestui concurs consta intr-un Notebook Hewlett-Packard Compaq 550 (FS325AA)  oferit de www.e-notebook.ro

6. Desemnarea si anuntarea castigatorului
Desemnarea castigatorului va avea loc pana pe 31 decembrie 2008.
Tragerea la sorti se va face in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiei implicate in organizarea concursului.
Castigatorii vor fi anuntat telefonic in termen de 60 de zile de la data tragerii la sorti. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acesteia conform conditiilor descrise la Art. 4.2.
7. Responsabilitate
Prin inscrierea la concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
8. Regulamentul campaniei promotionale
Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Participantii pot citi integral Regulamentul accesand pagina web http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Prin participarea la consurs, persoanele inscrise sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.
9. Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de castigatori pentru veniturile obtinute de catre acestia, in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.
10. Prelucrarea datelor personale
Transmiterea de mesaje in scopul participarii la concurs prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului cu prevederile acestuia. Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001. Prin transmiterea datelor personale prin aplicatia concursului participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a DeCraciun.ro.
Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date DeCraciun.ro, scriind pe adresa contact@decraciun.ro.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al DeCraciun.ro.
La cererea participantilor, adresata in scris pe adresa contact@decraciun.ro, Organizatorul se obliga:
1. Sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
2. Sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
3. Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
La prima comunicare scrisa cu participantii la acest concurs, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.
11. Intreruperea concursului
Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, decizie ce va fi anuntata public.
12. Litigii
In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.
13. Diverse
Prin inscrierea la prezentul concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
Regulamentul oficial al promotiei poate fi obtinut in mod gratuitde pe site-ul web http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata derularii promotiei si vor comunica imediat modificarile la adresa http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Pentru detalii, va rugam sa ne contactati prin email la adresa concurs@decraciun.ro.


 1. […] Participa acum la acest concurs ! […]

  Pingback by Concurs de Craciun “Rezolva puzzle” si castiga un notebook Hewlett-Packard Compaq 550 | Concursuri si premii online — 17/11/2008 @ 08:13

 2. acum m-am inregistrat si eu pe acest site si vreau sa particip la acest concurs.de cand pot gasi piesele si pe unde sa caut ca am intrat prin toate articolele?

  Comment by m_alexandra_y — 18/11/2008 @ 19:01

 3. Bun gasit.
  Unde este piesa. Cum adun piesele?

  Comment by pollet_a — 19/11/2008 @ 21:51

 4. Incepand cu 18 noiembrie 2008 si pana pe 23 decembrie 2008 vor fi ascunse pe site 36 piese de puzzle, pe care le puteti gasi in interiorul articolelor de pe site.
  Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati si sigur le veti gasi.
  Veti da peste urmatorul text:

  „Concurs Puzzle – Ziua X din 36

  Click pe fiecare imagine pentru a descoperi piesa corecta.
  Apoi, click dreapta – Save as – Pentru a salva piesa corecta in calculatorul Dvs.
  Citeste Regulamentul Concursului aici!”

  Salvati imaginile corecte (dati click pe fiecare si vedeti care apartine Notebookului HP 550) si ni le trimiteti intre 24 – 26 decembrie si va calificati pentru tragerea la sorti.

  Comment by admin — 20/11/2008 @ 12:45

 5. daca trece ziua maine nu mai este piesa de azi?

  Comment by sas2pac — 25/11/2008 @ 16:19

 6. Piesele raman acolo unde au fost „ascunse” pe toata perioada de desfasurare a concursului – Cititi Regulamentul si veti vedea ca s-a precizat acest lucru, tocmai pentru a oferi o sansa si celor ce descopera concursul mai tarziu.

  Comment by admin — 25/11/2008 @ 16:33

 7. Ieri si azi am „periat” tot site-ul si tot imi mai lipsesc vreo 2 piese. Sunt ascunse numai in temele de la „Categorii” sau si in restul linkurilor (Parteneri, Reclame etc.)?

  Comment by sascha — 27/11/2008 @ 13:52

 8. Pana astazi au fost „plantate” 10 piese, toate in categorii – in interiorul articolelor. Cu rabdare… se gasesc toate. Pana la urma, aveti tot timpul sa o luati usor pana pe 23 decembrie. :)

  Comment by admin — 27/11/2008 @ 14:02

 9. deci sunt 2 care nu exita :D :)) deja ametesc cat am cautat dupa ele!!!!!:)

  Comment by sas2pac — 11/12/2008 @ 22:29

 10. De o saptamana incerc sa gasesc ziua 16 din 36 si nu am gasit nimic

  Comment by adimirela — 12/12/2008 @ 11:57

 11. buna!abia m-am logat si vreau sa stiu cum gasesc pozele pt puzzle…va rog mult explicati-mi si mie

  Comment by andreea92 — 12/12/2008 @ 19:53

 12. va rog mult de tot explikti-mi ce trebuie sa fac sa gasesc piesele alea k ma chinui de cateva ore si nu gasesc nimic….

  Comment by andreea92 — 12/12/2008 @ 23:51

 13. TOATE piesele sunt pe site. Cu siguranta! :)

  Comment by admin — 13/12/2008 @ 11:21

 14. Chiar toate piesele sunt pe site am gasit si piesa 16 pana la urma

  Comment by adimirela — 16/12/2008 @ 09:38

 15. […] Click pe fiecare imagine pentru a descoperi piesa corecta. Apoi, click dreapta – Save as – Pentru a salva piesa corecta in calculatorul Dvs. Citeste Regulamentul Concursului aici! […]

  Pingback by Nu, zaiet, nu pagadi | De Craciun — 22/12/2008 @ 08:43

 16. […] Click pe fiecare imagine pentru a descoperi piesa corecta. Apoi, click dreapta – Save as – Pentru a salva piesa corecta in calculatorul Dvs. Citeste Regulamentul Concursului aici! […]

  Pingback by Traditii si simboluri | De Craciun — 23/12/2008 @ 09:08

 17. Pentru ziua de astazi ati adaugat piesa nr. 36 ?
  Daca ati adaugat-o, inseamna ca nu ati pus-o in „Categorii”

  Comment by valdi — 23/12/2008 @ 18:05

 18. Maine piesele vor mai fi pe site

  Comment by valdi — 23/12/2008 @ 18:06

 19. eu nu reusesc sa gasesc ziua 3 :((

  Comment by capsunica23 — 24/12/2008 @ 18:04

 20. hai ca l-am gasit pana la urma, chiar sunt toate pe site :)…Craciun Fericit tuturor si bafta la concurs!

  Comment by capsunica23 — 24/12/2008 @ 19:00

 21. Toate piesele au fost adaugate. Concursul s-a incheiat pe 23 decembrie 2008, insa piesele raman la locul lor pana la desemnarea castigatorului. Se mai pot trimite piesele corecte, conform Regulamentului, pana pe 26 decembrie 2008, inclusiv.

  Pana pe 31 decembrie spnsorul nostru, E-notebook.ro, va desemna un castigator.

  Mult succes tuturor celor care au fost alaturi de noi de-a lungul acestui concurs si asteptam sa ne spuneti cum e premiul. :)

  Comment by admin — 25/12/2008 @ 16:30

 22. Cand aflam castigatorul?

  Comment by Irinuk1604 — 05/01/2009 @ 11:12

 23. Unde pot sa vad si eu cine a castigat la acest concurs?

  Comment by adimirela — 06/01/2009 @ 09:09

 24. Castigatorul concursului va fi desemnat de catre sponsor pana pe 15 ianuarie 2009.

  Comment by admin — 09/01/2009 @ 11:22

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.