WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- AFLA TOT DESPRE SANATATEA COPILULUI TAU si primesti cadouri de Mos Nicolae! - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

AFLA TOT DESPRE SANATATEA COPILULUI TAU si primesti cadouri de Mos Nicolae!

noiembrie 25, 2010 | Category:Evenimente de Craciun | Autor: admin

Asociatia Secretul Evolutiei

Asociatia Secretul Evolutiei

Asociatia Secretul Evolutiei ofera intrarea gratuita persoanelor care confirma prezenta pana pe 25 noiembrie la Evenimentul din 28 noiembrie 2010, Palatul Copiilor, ora 10:30. Pentru confirmare : CARMEN IONITA 0769.058.759

Asociatia Secretul Evolutiei va invita duminica 28 noiembrie 2010, ora 10.30, la Palatul Copiilor, Sala Mica sa descoperim cu ajutorul d-nei dr. pediatru Ana Culcer si d-lui dr. psiholog Cristian Stofor mici secrete despre cum poti avea un copil sanatos.

“In puterea noastra de a intelege si a oferi sta zambetul copilului.”

DVD-urile “Alaptarea De La A La Z” si ” Igiena si Diversificarea Alimentatiei” dedicate ingrijirii copilului vor fi lansate cu ocazia acestui eveniment.
Mos Nicolae va veni mai devreme pentru toti copii, iar pentru doamnele prezente Kfashion STUDIO by Karmen Herscovici va prezenta colectia lansata sub motto-ul “..azi gravida, maine mamica…dar intotdeauna femeie”.

 

Tot in aceeasi perioada are loc la Palatul Copiilor si Festivalul dulciurilor 2010.
Patiseriile, firmele de catering, cofetariile cu laboratoare proprii,importatorii, producatorii de dulciuri si produse conexe vin sa-si etaleze cele mai delicioase, mai aspectoase si mai rafinate specialitati in fata publicului larg si a viitorilor parteneri de afaceri.

Amandinele si tartele vor fi gazdele voastre la aceasta editie. Torturile, briosele, ciocolata, cremsnit-ul, marzipanul si multi altii sunt invitatii nostri de seama si abia asteapta sa va indulceasca. Juriul de onoare sunteti chiar voi.

Va asteptam cu premii dulci, degustari, concursuri din ora in ora si multa voie buna. La tombolele Festivalului puteti castiga abonamente pe un an de zile la revista Bucataria pentru Toti, rasnite de condimente, electrocasnice si un mobilier de bucatarie.

Ingrijirea Copilului

Ingrijirea Copilului


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.