WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Concert de Craciun cu scop umanitar - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Concert de Craciun cu scop umanitar

noiembrie 25, 2010 | Category:Evenimente de Craciun | Autor: admin
Piticot

Piticot

Concert de Craciun cu scop umanitar

… E vremea Craciunului, e momentul sa daruiti din putinul dumneavoastra si altora, e clipa in care egoismul se uita, lasand la vedere bunatatea, dragostea si omenia …
Profitati de fiecare moment sa ii ajutati pe cei care au nevoie de sprijinul dumneaoastra … cu atat mai mult ACUM, in clipele sfinte ale Craciunului …

Asociatia PITICOT doreste sa intampine Craciunul anul acesta cu zambetul pe buze, alaturi de cei 23 de copilasi aflati in baza de date a Asociatiei.
Tocmai de aceea si-a propus organizarea unui Concert de Craciun – cu scop umanitar, o seara unica, speciala in adevaratul sens al cuvantului pentru fiecare copilas bolnav.

Palatul National al Copiilor din Bucuresti este patenerul principal al Evenimenului, iar artistii care vor coplesi audienta sunt:
• Elena Morosanu
• Trupa Cockteils
• Corul de Copii Meloritm
• Natalia Selegean
• Corul unei casei de copii din Bucuresti
• Gavris Miruna (a participat la o emisiune transmisa de TVR), o fetita cu o voce deosebita
• Andrei Cazaciuc si Gabriela Somordolea care au participat la Stelutele Marii desfasurat in aceasta vara la Constanta si care au ocupat locul 1, iar in prezent fac parte din Orange Group (Este vorba de grupul de copii Orange Play condus de D-na Cristina Livezeanu)

Acest extraordinar Concert de Craciun – cu scop umanitar va fi promovat pe postul TVR Romania, prin intermediul site-urilor www.okazii.ro, www.infobebe.ro , www.muccelmic.ro , www.kiddy.ro , www.magazinul-copiilor.ro , www.yourjobs.ro, www.yourmarket.ro, in publicatia 24FUN si in cadrul FLASHLIFE MAGAZINE.

Scopul acestui Spectacol este acela de a strange fonduri pentru copiii grav bolnavi inscrisi in cadrul Asociatiei „PITICOT”. La acest Concert vor fi invitate o serie de persoane publice, artisti consacrati, oameni politici, oameni de televiziune etc.
Participati si dumneavoastra alaturi de noi la redarea sperantei unor copilasi bolnavi si achizitionati bilete prin e-mail: contact@publicmediaprodction.ro sau la tel: 0728.957.877 (Pretul unui bilet este de doar 30 RON)

Ca si Manager de companie, aveţi ACUM posibilitatea sa va motivati angajatii oferindu-le BILETE la Concertul de Craciun! Cumparand bilete la acest Concert de Craciun, multi copii bolnavi vor fi ajutati, iar angajatii dumneavostra vor aprecia nobilul gest …
Observatie: Biletele cumparate de catre companii pot fi incluse in cadrul unui Contract de Sponsorizare incheiat cu Asociatia „PITICOT”.

Anul acesta, in preajma Craciunului, ai posibilitatea sa faci o fapta buna!
Vino si TU la Concertul de Craciun – cu scop umanitar! Biletul tau ar putea salva un copilas bolnav …
Stim ca si tu ai fost candva doar un copil …
O fapta buna costa putin, cand e facuta din suflet …

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie: e-mail: dorel@piticot.org, tel: 0728.572.879

Concert de Craciun

Concert de Craciun


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.