WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Castiga unul din cele 5 pachete de jucarii oferite de Fan-Jucarii.ro - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Castiga unul din cele 5 pachete de jucarii oferite de Fan-Jucarii.ro

noiembrie 17, 2008 | Category:Concursuri de Craciun,Ornamente si decoratiuni de Craciun | Autor:

Concurs Ornamente de Craciun

Se apropie Craciunul si toti dorim sa ne decoram casa si bradul intr-un mod cat mai aparte. Si ce poate fi mai frumos, mai ales pentru cei mici, decat ornamentele si decoratiunile facute de noi, acasa ?
Creaza si tu un ornament, trimite-ne instructiuni despre cum l-ai facut si fa-i o poza sa-l vedem!
Poti castiga unul din cele 5 premii constand in jucarii oferite de www.fan-jucarii.ro . (Vezi jucariile oferite mai jos!!!)
 

Castiga jucarii, concurs de craciun

Perioada de desfasurare: 18 noiembrie – 23 decembrie 2008.
Pana pe 31 decembrie sponsorul nostru, Fan-Jucarii.ro va desemna prin tragere la sorti castigatorul.

Mult succes!

Citeste in continuare Regulamentul de desfasurare al concursului !

Regulament

1. Durata Concursului si aria de desfasurare
Concursul se desfasoara intre 18 noiembrie – 23 decembrie, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.
2. Drept de participare
La concurs pot participa cetatenii romani. Nu pot participa angajatii DeCraciun.ro, partenerii si distribuitorii autorizati ai acestei companii precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la acest concurs implica acceptarea ca numele si fotografiile ale participantilor la concurs sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre DeCraciun.ro. Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
3. Mecanismul concursului
Inscrierea la concurs presupune realizarea de ornamente si decoratiuni de Craciun si trimiterea instructiunilor de realizare si a imaginilor cu creatiile participantilor pentru a fi publicate pe site-ul   http://www.decraciun.ro, trimitere ce se va face pe tot parcursul concursului,  intre 18 noiembrie – 23 decembrie 2008, insotite de datele complete de identificare ale concurentului (nume, prenume, varsta, localitate, telefon), la adresa concurs@decraciun.ro , cu specificatia „Concurs ornamente”. Lipsa uneia dintre informatiile mentionate atrage dupa sine invalidarea participantului si, implicit, neparticiparea la tragerea la sorti. Fiecare concurent poate participa la concurs cu oricate ornamente si decoratiuni proprii doreste.
4. Conditii de validitate
4.1. Conditii de validitate pentru tragerea la sorti
Pentru ca un participant sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
1. Mailul trimis sa contina instructiuni detaliate despre cum au realizat concurentii decoratiunile si ornamentele, precum si cel putin o imagine care sa prezinte etapele sau produsul finit. Imaginile trebuie sa fie insotite de datele de identificare ale concurentului (nume, prenume, varsta, localitate, telefon). Toate aceste informatii trebuie trimise exclusiv respectand Regulamentul de fata, disponibil pe site-ul web http://www.decraciun.ro/concursuri, la adresa concurs@decraciun.ro, intre 18 noiembrie – 23 decembrie 2008.
4.2. Validarea castigatorului
1. Identitatea si varsta trimise prin email trebuie sa coincida cu cele din bulentinul/cartea de identitate a castigatorului.
2. Castigatorul va fi contactat telefonic pentru verificarea intrunirii conditiilor de inscriere la concurs (instructiuni de realizare a unui ornament / decoratiune – creatii proprii + imagini), sa fi trimis numele si prenumele, varsta, localitatea) si preluarea datelor de identitate.

5.Premiile

Premiul 1:

1 x Camion inductiv: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=710&sName=Camion-cu-senzor-(inductiv)

1 x Puzzle 3d din lemn: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsList&iCategory=26&sName=Puzzle-3D-lemn

Premiul 2:

1 x Camion inductiv: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=710&sName=Camion-cu-senzor-(inductiv)

1 x Puzzle 3 D din lemn: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsList&iCategory=26&sName=Puzzle-3D-lemn

Premiul 3:

1 x Tanc cu senzor inductiv: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=711&sName=Tanc-cu-senzor-(inductiv)

Mentiunea 1:

1  x Puzzle buret Turnul Eiffel: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=66&sName=Turnul-Eiffel-(3606)

1 x Ou magic: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsList&iCategory=92&sName=Ou-magic

Mentiunea 2:

1 x Puzzle buret Turnul Eiffel: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=66&sName=Turnul-Eiffel-(3606)

1 x Ou magic: http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsList&iCategory=92&sName=Ou-magic

6. Desemnarea si anuntarea castigatorului
Desemnarea castigatorului va avea loc pana pe 31 decembrie 2008.
Tragerea la sorti se va face in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiei implicate in organizarea concursului.
Castigatorii vor fi anuntat telefonic in termen de 60 de zile de la data tragerii la sorti. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acesteia conform conditiilor descrise la Art. 4.2.

7. Responsabilitate
Prin inscrierea la concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
8. Regulamentul campaniei promotionale
Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Participantii pot citi integral Regulamentul accesand pagina web http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Prin participarea la concurs, persoanele inscrise sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.
9. Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de castigatori pentru veniturile obtinute de catre acestia, in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.
10. Prelucrarea datelor personale
Transmiterea de mesaje in scopul participarii la concurs prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului cu prevederile acestuia. Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001. Prin transmiterea datelor personale prin aplicatia concursului participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a DeCraciun.ro.
Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date DeCraciun.ro, scriind pe adresa contact@decraciun.ro.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al DeCraciun.ro.
La cererea participantilor, adresata in scris pe adresa contact@decraciun.ro, Organizatorul se obliga:
1. Sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
2. Sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
3. Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
La prima comunicare scrisa cu participantii la acest concurs, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.
11. Intreruperea concursului
Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, decizie ce va fi anuntata public.
12. Litigii
In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.
13. Diverse
Prin inscrierea la prezentul concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
Regulamentul oficial al promotiei poate fi obtinut in mod gratuitde pe site-ul web http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata derularii promotiei si vor comunica imediat modificarile la adresa http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Pentru detalii, va rugam sa ne contactati prin email la adresa concurs@decraciun.ro.


  1. Felicitari pentru tema concursului! Ce poate fi mai frumos decat un ornament unic si original.

    Comment by cruela — 18/11/2008 @ 12:26

  2. Multumim !
    Si va asteptam cu creatii interesante ! Si cele clasice sunt perfecte (lantisoare din hartie glasata sau creponata, cosulete… etc.) Important este sa fie facute de manutele voastre !

    Comment by admin — 20/11/2008 @ 12:47

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.