WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Ornamente din plastilina facuta in casa - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Ornamente din plastilina facuta in casa

decembrie 6, 2008 | Category:Ornamente si decoratiuni de Craciun | Autor:

Ornament plastilina facuta in casaMos Craciun

Noi inca nu am inceput sa decoram casa, iar brad nu am cumparat inca, dar avand in vedere ca Andrei, copilasul meu cel mare are varsat de vant si stam in casa, am facut din ”plastilina facuta in casa” cateva decoratiuni de pus sub brad si pe masa de Craciun.

Ornament plastilinaTi le aratam si tie desi nu au iesit spectaculos de bine ( e prima incercare). Urmeaza acum sa le invelim in vata si cu folie de aluminiu, asta ca sa dea bine.

Compozitia este din o cana faina+o cana sare+cativa stropi de ulei+apa calduta cat sa se formeze o coca modelabila. Optional se poate colora cu tempera, cat este coca cruda sau se coace si se coloreaza dupa aceea.

.

 Ornament brad din plastilina facuta in casaSperam ca ti-au placut cat de cat si vom avea si noi (eu, Andrei -3 ani si 6 luni si fratele meu Radu-1 an si 8 luni) parte de ceva jucarii de la tine.

Pupicei si abia asteptam sa treci pe la noi, ca o sa imi treaca varsatul de vant pana atunci….asa ca poti veni fara frica de a te imbolnavi si tu…

Trimisa de Dragan Cristina Mihalea, 30 ani, Bucuresti


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.