WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Pentru Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Pentru Mos Craciun

noiembrie 26, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: viorica

Din gama fulgilor de nea incerc sa adun cîteva gânduri, cîteva cuvinte şi să le înşir pe această filă albă. Ce poate fi mai frumos decât Crăciunul? Pentru mine este o sarbatoare magică. Aş vrea încă odată să merg pe cărarea copilăriei, să mai trec prin acele momente pe care le-am trăit cândva.

Cînd eram micuţă îmi plăcea să impodobesc pomul de Craciun, să stau lîngă el şi să mă gîndesc la ceva frumos, ceva care într-o zi să se realizeze. Închideam ochii şi mă lăsam condusă de spiritul Crăciunului în lumea magica a viselor. Şi în acele momente inima mi se umplea de bucurie.

Anii au trecut. Am trecut de mult de vîrsta copilăriei, dar şi acum de Crăciun obişnuiesc să stau lîngă brăduţ şi să mă gândesc la ceva frumos, o dorinţă, sperînd că într-o zi se va îndeplini. O lacrimă se oglindeşte în ochi şi sufletul mi se umple de căldură, şi sunt fericită pentru că este Crăciunul şi pentru că îi am alături pe cei dragi. Îmi dpresc doar atît – sănătate că-i mai scumpă decît toate. Românilor le doresc o sărbătoare frumoasă, plină de bunătate şi căldură sufletească.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.