WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Buna seara, draga Mosule! - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Buna seara, draga Mosule!

decembrie 7, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Buna seara, draga Mosule!

Numele meu este Iuli, sunt din Calarasi si am 7 ani. Sunt elev in clasa I-a si impreuna cu Doamna noastra invatatoare am inceput deja sa ne pregatim pentru sosirea ta. Am facut diferite podoabe pentru a decora clasa pentru serbarea de craciun. Sunt un baietel cuminte si ascultator iar la scoala iau numai note bune, adica nota foarte bine,ceea ce o face fericita si pe mami.
Ti-am trimis si o scrisorica, am pus-o chiar eu la posta, dar mami a descoperit acest site  si ma gandesc sa iti trimit si acest mail cu ceea ce imi doresc sa gasesc sub bradut. Imi doresc un robot 4 brate ale lui Ben ten sau extraterestri lui Ben si un ursulet de plus. Pentru mami imi doresc sa primeasca o vaza pentru flori . Pentru Doamna Invatatoare un buchet de flori, e minunata.

Te astept cu un pahar cu lapte si biscuiti, stiu ca iti plac si asa te rasplatesc eu pentru drumul pe care il faci pana la noi, toti copiii.

Te iubesc, Mos Craciun!


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.