WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Buna seara, Mos Craciun! - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Buna seara, Mos Craciun!

decembrie 10, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: admin

Buna seara, Mos Craciun! Eu as vrea doar sa iti spun ca am fost baiat cuminte si am luat mereu aminte si la ai mei dragi parinti, dar si de la ai mei bunici.
Am 3 ani si jumatate si eu stiu sa fac de toate: o ajut pe mama in casa, de la tati invat mereu cum as vrea sa fiu si eu atunci cand voi creste mare, mare, mare pan’ la soare!
Eu stiu citesc pe litere, dar nu leg cuvintele… ca-s prea mic, tre sa mai cresc sa devin mai sugubat..
Mos Craciun, eu stiu sa spun vreo 3-4 poezii si vreo 3 cantecele mai hazlii..dar tu stii asta, o stiu..an de an ma treci pe lista copilasilor mai isteti si mai cuminti.
Mos Craciun, eu te-as ruga…sa ai grija de lumea mea. Vreau sa fiu sanatos si istet ca pan’ acu’ sa pot deveni un medic bun.

Da-le Mosule, te rog, sanatate si mai multe bucurii a acelora copii ce nu au parintii ca mine, si nici casa, nici hainute…
Fa-le si lor bucurie sa se bucure de tine si de Spiritul Craciunului, sa aiba si ei brad in gospodarie…si hainute a imbraca, si mancare a imbuca. Ca macar o data-n an sa fim darnici, sa fim buni, sa ne bucuram cu totii, sa putem sarbatori Nasterea Pruncului IIsus.

Eu nu imi doresc prea multe…desi imi lipsesc destule.. vreau sa-mi lasi ce-ai vrea matale, Mosule cu sacul mare!
Sa nu uiti ce te-am rugat…la copiii cei sarmani si lipsiti de sanatate, da-le lor mai multe daruri, sa nu mai sufere iar lacrimile pana acum varsate, sa se transforme in margaritare.
Tot ce imi doresc pe lume este sa nu mai existe boala si nici copii abandonati…
De acest Craciun, sa primim cu totii o alinare…

Te iubesc, Mos Craciun!!

Cu drag,
Stefanut Alexandru

Mami lui Stefanut: Stoian Florentina Ramona, 25 ani.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.