WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun - Concurs incheiat - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun – Concurs incheiat

noiembrie 21, 2008 | Category:Concursuri de Craciun,Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun

Scrie-i si tu lui Mos Craciun o scrisoare si poti castiga unul din cele 3 premii constand in jucarii oferite de Tooys.ro. (Vezi jucariile oferite mai jos!!!)
Scrisorile cele mai frumoase, interesante alese de sponsorul nostru vor fi fi castigatoare.
Ni le poti trimite pe mail la adresa concurs@decraciun.ro cu mentiunea „Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun” sau te poti loga ca membru si le poti scrie direct in sectiunea „Scrisori pentru Mos Craciun” – folosind link-ul „Scrie”.
Nu uita sa ne dai si numele, prenumele, varsta si localitatea si numarul tau de telefon.
Cand iti faci contul pe site, intra in sectiunea Profil, schimba-ti parola si completeaza datele cerute mai sus in Casuta Despre tine.
 Concurs Scrisoare pentru mos Craciun
Perioada de desfasurare: 21 noiembrie – 23 decembrie 2008.
Pana pe 31 decembrie sponsorul nostru, Tooys.ro va desemna prin tragere la sorti castigatorii.

Mult succes!

Citeste in continuare Regulamentul de desfasurare al concursului !

Regulament

1. Durata Concursului si aria de desfasurare
Concursul se desfasoara intre 21 noiembrie – 23 decembrie, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.
2. Drept de participare
La concurs pot participa cetatenii romani. Nu pot participa angajatii DeCraciun.ro, partenerii si distribuitorii autorizati ai acestei companii precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la acest concurs implica acceptarea ca numele si fotografiile ale participantilor la concurs sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre DeCraciun.ro. Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
3. Mecanismul concursului
Inscrierea la concurs presupune trimiterea unei scrisori pentru Mos Craciun pentru a fi publicata pe site-ul   http://www.decraciun.ro, trimitere ce se va face pe tot parcursul concursului,  intre 18 noiembrie – 23 decembrie 2008, insotita de datele complete de identificare ale concurentului (nume, prenume, varsta, localitate, telefon), la adresa concurs@decraciun.ro , cu specificatia „Concurs Scrisori pentru Mos Craciun”, sau prin crearea unui cont de Membru si completarea datelor cerute (nume, prenume, varsta, localitate si telefonul) in sectiunea „Despre tine” si postarea scrisorii folosind linkul Scrie. Lipsa uneia dintre informatiile mentionate atrage dupa sine invalidarea participantului si, implicit, neparticiparea la tragerea la sorti. Fiecare concurent poate participa la concurs cu oricate Scrisori diferite pentru Mos Craciun doreste.
4. Conditii de validitate
4.1. Conditii de validitate pentru tragerea la sorti
Pentru ca un participant sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
1. Mailul trimis sa contina Scrisoarea pentru Mos Craciun, precum si datele de identificare ale concurentului (nume, prenume, varsta, localitate, telefon).
Daca postati Scrisoarea direct pe site, prin crearea unui cont, ESTE OBLIGATORIE completarea datelor de mai sus in casuta Despre tine, din Profil.
Toate aceste informatii trebuie trimise / completate exclusiv respectand Regulamentul de fata, disponibil pe site-ul web http://www.decraciun.ro/concursuri, la adresa concurs@decraciun.ro, intre 21 noiembrie – 23 decembrie 2008.
4.2. Validarea castigatorului
1. Identitatea si varsta trimise prin email trebuie sa coincida cu cele din bulentinul/cartea de identitate a castigatorului.
2. Castigatorul va fi contactat telefonic pentru verificarea intrunirii conditiilor de inscriere la concurs (Scrisoare pentru Mos Craciun), sa fi trimis numele si prenumele, varsta, localitatea) si preluarea datelor de identitate.

5.Premiile

LOCUL 1:

http://www.tooys.ro/product_info.php?cPath=62_93&products_id=1443   DACA ESTE BAIETEL.

http://www.tooys.ro/product_info.php?products_id=1532  DACA ESTE FETITA.

Locul 2

http://www.tooys.ro/product_info.php?products_id=1421

Locul 3

http://www.tooys.ro/product_info.php?products_id=1418

6. Desemnarea si anuntarea castigatorului
Desemnarea castigatorului va avea loc pana pe 31 decembrie 2008.
Tragerea la sorti se va face in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiei implicate in organizarea concursului.
Castigatorii vor fi anuntatI telefonic in termen de 60 de zile de la data tragerii la sorti. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acesteia conform conditiilor descrise la Art. 4.2.

7. Responsabilitate
Prin inscrierea la concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
8. Regulamentul campaniei promotionale
Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Participantii pot citi integral Regulamentul accesand pagina web http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Prin participarea la concurs, persoanele inscrise sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.
9. Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de castigatori pentru veniturile obtinute de catre acestia, in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.
10. Prelucrarea datelor personale
Transmiterea de mesaje in scopul participarii la concurs prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului cu prevederile acestuia. Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001. Prin transmiterea datelor personale prin aplicatia concursului participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a DeCraciun.ro.
Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date DeCraciun.ro, scriind pe adresa contact@decraciun.ro.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al DeCraciun.ro.
La cererea participantilor, adresata in scris pe adresa contact@decraciun.ro, Organizatorul se obliga:
1. Sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
2. Sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
3. Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
La prima comunicare scrisa cu participantii la acest concurs, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.
11. Intreruperea concursului
Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, decizie ce va fi anuntata public.
12. Litigii
In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.
13. Diverse
Prin inscrierea la prezentul concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
Regulamentul oficial al promotiei poate fi obtinut in mod gratuitde pe site-ul web http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata derularii promotiei si vor comunica imediat modificarile la adresa http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Pentru detalii, va rugam sa ne contactati prin email la adresa concurs@decraciun.ro.


 1. am incercat sa ma inscriu si eu in concurs cu o scrisorica si nu mi-a aparut nici cea din cont nici cea din e-mail. ce am facut gresit? si mi-a disparut si din drafturile mele.

  Comment by lilique — 07/12/2008 @ 20:40

 2. draga mosule noi de abia asteptam sa vic la noi cu multe daruri de craciun

  Comment by doroi_lidia — 09/11/2009 @ 12:45

 3. abia astept sa vina mosu nicolae dar mos craciun nu ca nu mai cre in el pentru ca s-a dat gol nu mai am chef sa mai scriu ucm s-a intamplat dar tin pentru mine toata poveste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa pa va pup sa va aduca mosu tot ce va doriti!!!!!!!!!!!!!!pa pa…..

  Comment by roxy — 15/11/2009 @ 12:32

 4. unde trebuie sa ma inscriu?

  Comment by dragut diana — 28/11/2010 @ 10:38

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.