WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun

decembrie 9, 2009 | Category:Concursuri de Craciun,Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun

Scaun de masa din lemn multifunctional Bambino World

Scaun de masa din lemn multifunctional Bambino World

Castigator: Ghimpu Camelia, Galati

Scrie-i si tu lui Mos Craciun o scrisoare si poti castiga un scaun de masa multifunctional oferit de  www.articole-pentru-copii.ro.
Scrisoarea cea mai frumoasa, interesanta aleasa de sponsorul nostru va fi castigatoare.
Scrisorile ni le poti trimite pe mail la adresa concurs@decraciun.ro cu mentiunea “Concurs Scrisoare pentru Mos Craciun” sau te poti loga ca membru si le poti scrie direct in sectiunea “Scrisori pentru Mos Craciun” – folosind link-ul “Scrie mesaj” din coloana dreapta sau in Administrare „Articol nou” sau „Publicare rapida”.
Nu uita sa ne dai si numele, prenumele, varsta si localitatea si numarul tau de telefon.
Cand iti faci contul pe site, intra in sectiunea Profil, schimba-ti parola si completeaza datele cerute mai sus in Casuta Despre tine.
 
Perioada de desfasurare: 09 decembrie – 23 decembrie 2009.
Dupa incheierea concursului sponsorul nostru, www.articole-pentru-copii.ro va desemna castigatorul.

Premiu: un Scaun de masa din lemn multifunctional Bambino World, in valoare de 249 RON oferit de www.articole-pentru-copii.ro

Mult succes!

Citeste in continuare Regulamentul de desfasurare al concursului !

Regulament

1. Durata Concursului si aria de desfasurare
Concursul se desfasoara intre 09 decembrie – 23 decembrie 2009, urmand a fi organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei.
2. Drept de participare
La concurs pot participa cetatenii romani. Nu pot participa angajatii DeCraciun.ro, partenerii si distribuitorii autorizati ai acestei companii precum si rudele de gradul I ale acestora.
Participarea la acest concurs implica acceptarea ca numele si fotografiile ale participantilor la concurs sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre DeCraciun.ro. Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un document de identitate, pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
3. Mecanismul concursului
Inscrierea la concurs presupune trimiterea unei scrisori pentru Mos Craciun pentru a fi publicata pe site-ul   http://www.decraciun.ro, trimitere ce se va face pe tot parcursul concursului,  intre 09 decembrie – 23 decembrie 2009, insotita de datele complete de identificare ale concurentului (nume, prenume, varsta, localitate, telefon), la adresa concurs@decraciun.ro , cu specificatia „Concurs Scrisori pentru Mos Craciun”, sau prin crearea unui cont de Membru si completarea datelor cerute (nume, prenume, varsta, localitate si telefonul) in sectiunea “Despre tine” si postarea scrisorii folosind linkul Scrie. Lipsa uneia dintre informatiile mentionate atrage dupa sine invalidarea participantului si, implicit, neparticiparea la tragerea la sorti. Fiecare concurent poate participa la concurs cu oricate Scrisori diferite pentru Mos Craciun doreste.
4. Conditii de validitate
4.1. Conditii de validitate pentru tragerea la sorti
Pentru ca un participant sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
1. Mailul trimis sa contina Scrisoarea pentru Mos Craciun, precum si datele de identificare ale concurentului (nume, prenume, varsta, localitate, telefon).
Daca postati Scrisoarea direct pe site, prin crearea unui cont, ESTE OBLIGATORIE completarea datelor de mai sus in casuta Despre tine, din Profil.
Toate aceste informatii trebuie trimise / completate exclusiv respectand Regulamentul de fata, disponibil pe site-ul web http://www.decraciun.ro/concursuri, la adresa concurs@decraciun.ro, intre 09 decembrie – 23 decembrie 2009.
4.2. Validarea castigatorului
1. Identitatea si varsta trimise prin email trebuie sa coincida cu cele din bulentinul/cartea de identitate a castigatorului.
2. Castigatorul va fi contactat telefonic pentru verificarea intrunirii conditiilor de inscriere la concurs (Scrisoare pentru Mos Craciun), sa fi trimis numele si prenumele, varsta, localitatea) si preluarea datelor de identitate.

5.Premiile

Se acorda un singur premiu Scrisorii castigatoare, oferit de www.articole-pentru-copii.ro, un Scaun de masa din lemn multifunctional Bambino World, in valoare de 249 RON.

6. Desemnarea si anuntarea castigatorului
Desemnarea castigatorului va avea loc dupa incheierea concursului.Tragerea la sorti se va face in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiei implicate in organizarea concursului.
Castigatorii vor fi anuntatI telefonic in termen de 60 de zile de la data tragerii la sorti. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acesteia conform conditiilor descrise la Art. 4.2.

7. Responsabilitate
Prin inscrierea la concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
8. Regulamentul campaniei promotionale
Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Participantii pot citi integral Regulamentul accesand pagina web http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Prin participarea la concurs, persoanele inscrise sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.
9. Taxe si impozite
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de castigatori pentru veniturile obtinute de catre acestia, in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.
10. Prelucrarea datelor personale
Transmiterea de mesaje in scopul participarii la concurs prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului cu prevederile acestuia. Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001. Prin transmiterea datelor personale prin aplicatia concursului participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a DeCraciun.ro.
Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date DeCraciun.ro, scriind pe adresa contact@decraciun.ro.
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al DeCraciun.ro.
La cererea participantilor, adresata in scris pe adresa contact@decraciun.ro, Organizatorul se obliga:
1. Sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
2. Sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
3. Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
La prima comunicare scrisa cu participantii la acest concurs, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.
11. Intreruperea concursului
Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, decizie ce va fi anuntata public.
12. Litigii
In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.
13. Diverse
Prin inscrierea la prezentul concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
Regulamentul oficial al promotiei poate fi obtinut in mod gratuitde pe site-ul web http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata derularii promotiei si vor comunica imediat modificarile la adresa http://www.decraciun.ro/concursuri/.
Pentru detalii, va rugam sa ne contactati prin email la adresa concurs@decraciun.ro.


 1. Gata mosule ! Am scris scrisoarea :)

  Comment by Concursuri Online — 09/12/2009 @ 11:31

 2. Draga Mos Craciun,

  Sunt mamica lui Simon Pandici, care are aproape 3 luni si suntem din Bucuresti. Este primul nostru Craciun impreuna si as vrea ca prima experienta cu Mosul sa fie de neuitat.
  Ne dorim sa avem Scaunul de masa din lemn multifunctional Bambino World.

  Te asteptam!

  Comment by elamerezeanu — 09/12/2009 @ 12:01

 3. Gata, Mosule…am scris-o si noi.. :)

  Comment by flory — 09/12/2009 @ 13:45

 4. Inca o scrisorica :)

  Comment by Concursuri — 09/12/2009 @ 16:14

 5. […] Participa acum la acest concurs ! Categories: Concursuri Online Tags: concurs, concursuri, scaun de masa multifunctional Comentarii (0) Trackbacks (0) Lăsați un comentariu Trackback […]

  Pingback by Concurs “Scrisoare pentru Mos Craciun”: castiga un scaun de masa multifunctional pentru copii « Concursuri Online — 10/12/2009 @ 06:28

 6. […] Participa acum la acest concurs ! Felicitari de Craciun trimite si tu o felicitare de Craciun Nici un comentariu | Permalink | Subscrie la Concursuri sau la Comentarii var addthis_pub="izwan00"; This entry was posted on joi, decembrie 10th, 2009 at 6:28 and is filed under Concursuri Online. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site. […]

  Pingback by Concurs “Scrisoare pentru Mos Craciun”: castiga un scaun de masa multifunctional pentru copii | Concursuri online — 10/12/2009 @ 06:29

 7. Draga Mosule , noi suntem doua surori cuminti si te asteptem anul asta , dar deja ne-ai luat scrisoarea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Comment by georgiana — 19/12/2009 @ 16:01

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.