WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mos Craciun

noiembrie 22, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: CLAUDIA BELECCIU

Desi am trecut demult de varsta copilariei , miracolul Craciunului inca ma fascineaza. Traiesc aceste clipe alaturi de copiii mei Teodor si Taisia si parca nu m-am dezlipit de anii copilariei. De la tine mosule imi doresc in primul rand multa sanatate mie si familiei mele, dar si ceva frumos care sa ma bucure. Ca orice femeie iubesc hainele frumoase, bijuteriile si cosmeticele. Iti marturisesc sincer ca demult nu am mai primit un cadou care sa ma bucure ca in anii copilariei. Astept din tot sufletul ca miracolul sa se produca.

cu speranta,

Claudia

Te rog sa nu ma uiti!


  1. Draga Mos Craciun,
    Ma numesc Andrei-Bogdan Stase , am 3 ani si 9 luni si pentru ca m-am nascut cu ceva probleme(citeste aici “Povestea Noastra”: http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showtopic=1299&st=0&start=0 ) , nu pot vorbi ,as dori daca poti sa-mi aduci un abonament pe un an la recuperare la Alianta Alternativa.Si daca mai poti si o geaca de iarna deoarece cea veche mi-a ramas cam mica si mami si tati ma imbraca cu ea asa mica cum e.
    Iar pentru surioara mea Crina-Bianca Stase care are 11 luni o jucarie cu luminite si cantecele,ca aceste jucarii ii plac.
    Multumesc mult,Mos Craciun.

    Comment by krys — 13/12/2008 @ 11:56

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.