WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mos Craciun

noiembrie 26, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: scumpetea

Numele meu este Eduard si sunt inca un inger. Exist doar in burtica mamei mele si in visele si sperantele pe care parintii mei si le-au facut despre mine. Dumnezeu m-a ales dintre ingeri sa ma trimita pe pamant. Tot el mi-a spus ca pe pamant ma vor astepta niste persoane minunate care ma vor invata sa zambesc, sa rad, sa iubesc viata si pe Dumnezeu.

Desi sunt inca un vis deja ma gandesc la parintii mei si imi doresc pentru ei tot binele din lume. Pentru ca ei vor fi singurii care ma vor iubi neconditionat indiferent cate greseli voi face pe calea devenirii mele. Si desi mi-e cam teama de momentul in care voi parasi burtica mamei totusi astept cu nerabdare acest moment. Pentru ca in acel moment voi intalni fiinta acea speciala care exista in viata fiecaruia dintre noi si care inseamna iubire:Mama.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.