WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mos Craciun

noiembrie 26, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: cristina

O data cu trecerea timpului veselia copilariei trece si problemele din viata cotidiana te face sa te maturizezi uneori inainte de vreme.

Dar un lucru este cert desi timpul trece si devenim adulti in inimile noastre inca scantea veniri mosului este aprinsa deoarece desi suntem adulti in inima noastra suntem poate mai copii ca si cand am fost mici, asteptam poate mai cu nerabdare venirea Craciunului, sa vedem bradul impodobit sa fim inconjurati de toate fiintele dragi noua si care au participat la educatia si cresterea noastra,care au fost tot timpul langa noi la bine si la rau.

Dorinta de a creste cand esti mic dispera cand deja ajungi la adolescenta si realizezi ce bine a fost fara griji fara nesiguranta care te incearca odata cu inaintarea in varsta,dar in ciuda acestor fapte iti doresti venirea mosului si uitarea de griji si probleme,de reunirea intregii familii in jurul bradului pregatit de sarbatoare. In concluzie toti suntem copii si ateptam cu nerabdare venirea mosului si desfacerea cadourilor mult asteptate.
Mos Craciun te astept si anul acesta ca in toti anii pentru ca stiu ca nu o sa uiti de mine,cu mult drag si admiratie ,Cristina.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.