WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- DRAGA MOS CRACIUN ! - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

DRAGA MOS CRACIUN !

noiembrie 26, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: steluta

Sarbatorile de iarna sunt un minunat prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi .Cu totii ne adunam in jurul bradului, tanarul si falnicul brad, pentru a ne primi darul mult asteptat . Tu, cu suflet si chip nemuritor aduci mirificul in sufletuul tuturor si ne faci sa ne simtim mereu copii veseli, sperand ,indiferent de varsta, ca nu ne uiti, si de acolo din tara ta ne trimiti cate ceva la fiecare, chiar daca unii dintre noi nu spera sa li se indeplineasca micile dorinte si visuri.

Oare ce pot sa-mi doresc ? As indrazni sa te rog , nu pentru mine,ci pentru fiica mea un aparat de fotografiat digital. Isi doreste de mult timp si nu am reusit sa-i indeplinesc aceasta dorinta. Daca anul acesta zapada nu-ti va usura misiunea , tu sa pleci la drum  si sa nu uiti ca te vom astepta .


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.