WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- DRAGA MOS CRACIUN - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

DRAGA MOS CRACIUN

decembrie 4, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: florin2kk

Acesta e primul meu an de viata, primul craciun de care ma voi bucura alaturi de mami si tati, primul craciun cand te voi cunoaste si cand …te voi cuceri cu zambetul meu de inger.

Pe 23 Decembrie implinesc un anisor voi avea multe de sarbatorit in Decembrie aniversarea mea, venirea ta Mos Craciun…

Despre mine pot sa-ti spun ca sunt o fetita nazdravana , jucausa, si tare frumoasa spune mami. Acum nu stiu decat doua cuvinte mama si baba deci nu-ti pot spune o poezie dar iti promit ca la anul voi fi mult mai pregatita. Am descoperit insa sunete o multime si toata ziua le repet. Deci dupa cum vezi sunt o fetita tare „vorbareata”. Sunt si campioana la mersul de-a busilea.

Am 6 dintisori si pap tot la masa sunt o mare gurmanda…mai nou de ceva vreme folosesc si olita si asta e un lucru mare sa stii Mos Craciun.

Astea sunt „realizarile”mele de pana acum in mare , mami e tare mandra de ele si ma alinta spunandu-mi ca sunt ingerasul lui mami si printesa lui tati. Tot mami imi povesteste mult despre tine si desi nu inteleg eu chiar tot am priceput ca imi vei aduce multe multe daruri.

Pentru darurile tale eu te voi rasplati cu multe multe pupicuri pentru ca eu impart cu drag pupicuri tuturor.

Un pupic ti-l trimit chiar acum drag Mos Craciun si te astept cu nerabdare sa vii in acest an cel mai minunat an de pana acum pentru ca in acest an parintii mei vor petrece sarbatorile impreuna cu mine .

‘BIANCA-REBECA 03 12 2006


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.