WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mos Craciun

decembrie 4, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mos Craciun,
 
    Poate iti mai amintesti de mine… ai fost de multe ori la mine… familia cu 3 copii din Vaslui. Te asteptam cu mare drag si cand am mai crescut si.. stiam ca parintii mei „nu ti-au scris” aveam grija sa pun eu cadouri la fiecare din familie….a doua zi numai pt mine nu erau , dar atat de fericita eram ca ii vad pe fiecare fericit…pentu mine chiar existi. Stiam ca nu o sa vii dar eu in fiecare an asteptam si pentru mine ceva…sub bradul ieftin cumparat din alocatie care avea in loc de peteala pop corn pus pe atza si globulete decupate din foile de ambalat….
  Tot asa de copilaroasa sint si acum, chiar de am 31 de si doi copii tare draguti. Ei te asteapta cu drag si la ei stiu cu siguranta ca vei veni. Promit solemn Mos Craciun ca nu ii voi dezamagi niciodata.
  Cel mic Tudor de 2 ani si 5 luni stie poezia Bradutul iar cel mare- matei de 4 ani si 9 luni are o intreaga lista pregatita pentru dumneata.
    Mosule ai grija de tot ce are suflet de copil…ai grija de sufletele curate si „La multi ani Mos  Craciun!”… Sa fii sanatos si te asteptam cu drag.
     Familia Barbu
 
 
Ma numesc Barbu Cleopatra, 31 ani, iasi


 1. e tare frumoasa scrisoarea ta.
  meriti sa castigi concursul cu ea
  pupai pe tudor si matei
  esti o mamica deosebita
  ancuta
  multa bafta

  Comment by scutaruancuta — 04/12/2008 @ 11:23

 2. Daca nu cumva ajunge la voi prima data, ii voi transmite Mosului ca trebuie neaparat sa ajunga la Tudor si Matei, sa le aduca jucarii si bucurii.
  Va pup
  Julianna

  Comment by Julianna — 04/12/2008 @ 12:15

 3. Cu siguranta Mos Craciun va veni si anul acesta, mai ales ca sunt doi copii care abia il asteapta. La Multi Ani!

  Comment by a58mih — 04/12/2008 @ 12:53

 4. Mos Craciun, eu o cunosc pe Cleo de multi ani si i-am multumitm Cerului ca a reusit sa-l faca fericit pe un bun prieten de al nostru! Apoi, cind Dumnezeu i-a daruit cei doi copii minunati, am stiut ca este rasplata pentru inima ei mare cit Universul! Nu stiu daca asteapta de la tine un cadou scump, dar stiu ca un semn ar bucura-o imens! Pentru Cleo, fericirea este un puzzle facut din nimicurile de zi cu zi, din lucruri simple, ce poate par banale celor gomosi, dar care ii umplu sufletul cu caldura pe care o revarsa peste cei din jur! Daca ar fi sa-ti dau un sfat, draga Mos Craciun, as pune pe lista ta de cumparaturi si o diploma pentru Cleo, pe care as scrie „Pentru cea mai buna mama si prieten devotat!
  Cu drag, M.

  Comment by ienachitza vacarescu — 04/12/2008 @ 13:10

 5. dragii mei,sper ca Mos Craciun sa va aduca tot ce va doriti…va pup si va urez sarbatori frumoase

  Comment by roxyrox — 04/12/2008 @ 15:06

 6. Cuvinte atat de simple….si totusi… cata incarcatura emotionala! Randurile tale sunt intr-adevar o frumoasa introducere in spiritul Craciunului! La mUlti ani!

  Comment by dyana_lol — 04/12/2008 @ 23:39

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.