WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mos Craciun

noiembrie 23, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: Chivuta si Iliuta

Draga Mosule,

    Ma numesc Chivuta si am 9 ani, locuiesc in Danes, jud. Mures, nr. 444,  sunt in clasa a III- a la sectia germana, si stiu ca printre toate cele bune am facut si rele. Am un frate, Iliuta, cu care ma mai cert uneori si mami ne mai pedepseste, dar sa nu le iei toate in seama. Sa stii ca anul acesta am fost la multe festivaluri de muzica populara pentru ca eu si cat la fel ca si fratele meu. Am luat si premii, iar acum ne pregatim pentru un festival de colinzi si ar fi bine ca sa treci si tu pe aici, sa vezi cum stim noi sa punem in valoare folclorul nostru romanesc (expresia asta am auzit-o de la mami, cand scria un articol).
    Deci cand vei veni de Craciun te rog frumos sa-mi aduci si mie cadouri frumoase: caluti Barbi si papusi la petrecere WINX, mai vreau si ciocolata, dulciuri si neaparat Kinder cu surprize si carti cu povesti (ca mami ne spune tot timpul sa citim). 

    In rest sper sa fiu cuminte pana la Craciun si de abia astept sa vina sarbatorile, sa luam vacanta si sa ne dam cu sania, cu patinele.

Iti multumesc si te asteptam sa vii si pe la noi.

Cu drag,

Chivuta. 


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.