WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mos Craciun, - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mos Craciun,

decembrie 13, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: mirunyk

Ma numesc Miruna si sunt din Lugoj. Am 14 ani si invat foarte bine la scoala in ciuda defectului meu de vedere. Eu m-am nascut cu un astigmatism miopic. Din cauza acestui defect eu imi tineam capul spre stanga. Doctorii la inceput au crezut ca este din cauza gatului si am stat aproximativ 2 luni cu ghips pe gat la 3 ani. Am suferit mai multe controale iar mai tarziu peste 3 ani doctorii au depistat defectul. M-au diagnosticat cu astigmatism miopic. La varsta de 6 ani am suferit operatie de astigmatism miopic la un Spital de Oftalmologie din Cluj in acel timp fiind cel mai bun si mai aproape de noi. Din cauza operatiei a fost distrus un muschi la ochi si pleopa este mult mai in jos la ochiul stang decat la cel drept.

Eu as dori de Craciunul acesta sa primesc bani ca sa pot sa fac o a doua operatie pentru astigmatism miopic. Stiu ca tu, Mos Craciun ai fost rimis pe lumea aceasta de catre Dumnezeu de aceea as vrea ca sa ma poti ajuta si pe mine cum ai ajutat si pe altii. Aceasta este singura mea dorinta de Craciun.

Cum cineva ma va ajuta pe mine asa voi ajuta si eu cum am facut-o si pana acum.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.