WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Dragă Moş Crăciun, - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Dragă Moş Crăciun,

decembrie 10, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Dragă Moş Crăciun,

Eu sunt o fetita din România, pe nume Cacoveanu Alexandra Ioana şi locuiesc într-un oraş tare frumos, Sibiu.Te-as ruga sa-ti faci timp sa citesti, intr-una din seri, si aceste randuri. Nu-ti cer mare lucru, dar, dupa cum vei vedea, e vorba de dorinte pe care numai tu ai putea sa le implinesti.

Este primul Craciun pentru mine eu avand 6 luni si te aştept cu nerăbdare. În acest timp am fost fetita cuminte şi ascultătoare. Ştiu că eşti bătrân şi ai un drum lung de făcut. Când ajungi în oraşul meu, dacă nu eşti obosit, poate îmi aduci şi mie ceea ce îmi doresc: jucării multe, dar îmi plac şi cărtile pentru ca mama imi citeste in fiecare seara cate o poveste. Dacă sacul tău nu va fi prea greu, poate îmi aduci şi un scaun de masa din lemn multifunctional. Eu te voi aştepta cu un brad împodobit, cu prajituri şi lapte cald pe măsuţă, ca să prinzi putere să ajungi la copiii din lumea întreagă.

Cu dragoste şi nerăbdare, Cacoveanu Alexandra Ioana


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.