WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mos Craciun, - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mos Craciun,

decembrie 11, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mos Craciun,

Eu ma numesc Paul-Samuel si am vazut prima oara lumina zilei in aprilie, anul acesta. Mentionez varsta mea pentru ca vreau sa stii ca nicodata nu am mai primit nimic de la tine, e primul an in care iti scriu si e prima data cand iti cer ceva. Iarta-ma pentru greseala, draga Mosule: nu iti cer, ci te rog!
Sunt atat de fascinat de aceasta lume si abia astept sa o descopar. Fiecare zi pentru mine inseamna o noutate in plus. Am rugat-o pe mama sa iti scrie aceasta scrisoare in locul meu pentru ca eu nu stiu decat sa mazgalesc, dar iti promit ca atunci cand o sa cresc, voi fi primul la abecedar.
Cea mai mare placere a mea este sa ma joc: asa invat eu despre toate lucrurile.Dar, de ce sa nu recunosc,imi place mult si sa mananc. Ba chiar am o pofta de mancare prea mare uneori, fapt pentru care mama imi taie uneori din portie. Asa mult imi place sa ma joc si cand mananc! Stiu ca la mama nu prea ii place asta, ba chiar o supara, pentru ca zice ca ma murdaresc si fac si mizerie pe jos. Dar chiar asta ma incanta pe mine:sa vad ce nuanta ar fi mai potrivita la gresia de pe jos …sau la perete…poate voi deveni artist, nu se stie.
In fine, nu vreau sa te plictisesc cu scrisoarea mea, ca doar mai ai destule de citit, nu doar a mea.As vrea sa stii ca imi doresc enorm de mult sa te cunosc. Poate si tu iti doresti sa cunosti „cel mai vioi prichindel”, cum zice mama.Oare asta e o calitate sau un defect?!
Te rog din suflet, draga Mosule, vino si pe la mine! Stiu ca esti prea bun la suflet ca sa vii cu mana goala la copii si stiu ca cea mai mare bucurie a ta e sa aduci zambet pe fetele copiilor! (Vezi cate lucruri stiu despre tine?)
Cu ocazia vizitei tale, am sa o rog pe mama sa-ti pregateasca cel mai mare tort din lume! Iti promit ca eu personal voi sta la masa cu tine, daca imi vei aduce acel scaunel frumos pentru masa pe care l-am vazut si l-am admirat cu mama intr-un magazin. Si asa voi putea sa stau si eu printre cei mari la masa, ca doar nu mai sunt atat de mic!
Te astept, draga Mosule! O sa fiu cel mai cuminte copil, chiar daca mai plang uneori pentru ca imi ies dintisorii.Sa nu uiti de mine!!!
Cu multa dragoste,
Samy


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.