WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mos Craciun

decembrie 11, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mos Craciun,

Eu sunt un baietel cuminte din Romania si ma cheama Mihnea.
Cu numai 3 zile inainte de a veni tu pe la noi o sa implinesc un anisor,asa ca vei fi oaspetele nostru de seama anul acesta.
Mama imi vorbeste mereu despre tine,mi-a luat o carticica in care esti peste tot si le dai cadouri copiilor si dulciuri,ii tii in poala ta,le zambesti si ii mangai pe crestet.
Mosule, mie imi place tare mult rosu chiar daca sunt baietel,iar hainele tale mi se par grozave . Am intrebat-o si pe mami ” de ce sunt rosii hainele lui MOs Craciun ?” dar nu a stiut sa-mi spuna si ma gandeam poate imi vei raspunde tu.Oare cum ti-ar sta in verde?
Si inca ceva , tu si craciunita ta aveti copii? De ce locuiesti mereu unde e zapada si de ce vii numai iarna,… pentru ca renii tai nu pot trage sania pe asfalt?
O mosule,… am atatea intrebari sa-ti pun,trebuie sa stai la noi mai multa vreme sa putem vorbi mai multe,dar sa-ti aduci si desaga cu tine ca am si eu prieteni si verisori care isi doresc daruri si vreau sa-i bucuram si pe ei…..nici de mine sa nu uiti.
Eu vreau un ren de-al tau, imi plac foarte mult animalele. Bunica are doar pisici, sase cateii si doua capre. Altii au si mai multe animale, am vazut eu cand am foat la tara.
Eu am cam obosit acum, am sa ma duc sa-mi beau lapticul si sa ma culc. Si tie iti place lapticul cald la culcare?
Aaaaaaaaaaaa, scuza-ma mosule , dar am cascat, te las cu bine si sa ne vedem peste doua saptamani.
Noapte Buna!!!


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.