WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mos Craciun

decembrie 16, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mos Craciun,

Ma cheama Ada si sunt din Iasi. Iasi e capitala Moldovei. Sunt un copil cuminte,am 4 ani si merg la gradi in fiecare zi, mananc tot si nu stric jucariile. Mosule, te rog sa treci anul asta in regim de urgenta pe la urmatoarele persoane si sa le aduci ce iti zic eu acum:

– pentru mami – un parfum strain pentru ca ii plac foarte tare parfumurile

– pentru tati – un laptop de jucarie sa nu se plictiseasca cand eu si mami avem treburi la calculatorul lui

– pentru buni 1 – o pisica alba cu mult puf sa-i tina cald la picioare cand se uita la televizor

– pentru buni 2 – o planta lunga care creste pe casa si se intinde la geam, pentru ca nu i se prinde lastarul in niciun an

– pentru mine Mosule sa-mi aduci horseland.Sunt calutii aceia din desenele animate.Poti sa mi-i aduci de jucarie daca vrei,cred ca-i mai usor asa.Cand am fost asta vara la munte am vazut unii adevarati.Sa-mi aduci si doua Kindere si 3 acadele de capsuni.

– Mos Craciun, sa ai grija si de copiii saraci de la televizor. Ei merg pe jos la gradi si le e frig. Si invata poezii din carti numai ziua, ca nu au becuri. Du-le ceva frumos sa rada si ei.

Nu uita Mosule ca am luat numai bulinute la gradi si o bulinuta inseamna nota 10. Sa ai grija ca nu locuim in casa cu horn si sa intri pe usa. Mos Craciun, Zana Maseluta exista?”

Te iubesc mult,mult si te astept sa vii cat mai repede
Ada


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.