WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mos Craciun, - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mos Craciun,

decembrie 23, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mos Craciun,
Cautand lucruri interesante pe Internet am gasit si concursul la care Mos Craciun iti poate realiza dorinta.De ceva timp am in plan sa cumpar un astfel de cadou dar bugetul prea mic alocat fiecarei luni ma face sa aman aceasta decizie.Doresc sa ofer acest cadou unei prietene care trebuie sa nasca in ianuarie si sper ca pana atunci sa mi pot permite sa cumpar un astfel de cadou.

AGRIGOROAE MIHAELA


 1. Draga Mosule,
  A mai trecut un an si iar e vremea ta. A sosit din nou timpul sa te furisezi printre fulgii de nea si sa aluneci usor cu sania ta trasa de reni,sa ajungi la casa fiecarui copil cuminte sa-i lasi cadoul cuvenit.
  Niciodata nu ti-am scris o scrisoare, desi mi-as fi dorit, dar anul acesta sunt bucuroasa ca iti pot scrie si sunt si mai bucuroasa cand ma gandesc ca ai sa-mi si citesti scrisoarea, scrisoare ce ti-o scriu din suflet si sper sa ajunga si la sufletul tau bun.
  Stiu ca esti bun si vrei sa vezi toti copiii razand de fericire cand despacheteaza cadourile care tu le lasi sub bradul frumos impodobit si de aceea imi doresc ca si anul acesta sa faci fericiti cat mai multi copii. De aceea,eu n-am sa-ti cer foarte multe lucruri pentru ca eu nu-mi doresc decat multa sanatate pentru familia mea, bunatate pentru toti oamenii din jur, o ciocolatica pentru surioara mea, iar pentru mine imi doresc cateva decoratiuni pentru bradutul meu, pentru ca vreau sa am cel mai frumos brad de Craciun, macar o instalatie frumoasa care sa ne aduca lumina si caldura Craciunului in casa si in suflete, mie si familiei mele.
  Sa stii ca pentru mine Craciunul este foarte important, visez tot anul la momentul in care voi impodobi bradutul, chiar si anul trecut am fost foarte incantata si-mi doream cu nerabdare sa-l impodobesc, asteptam Ajunul cu drag si emotii, visam in fiecare noapte cum va arata bradutul meu, dar cand l-am impodobit nu a iesit asa cum ma asteptam, era frumos, luminos dar nu era asa bogat cum mi-as fi dorit sa fie. De aceea imi doresc sa am cel mai frumos brad din lume, si-as fi foarte fericita daca ai reusi sa- mi implinesti dorinta.
  Te astept cu drag Mosule si sper sa vi pentru ca ti-am scris aceasta scrisoare din adancul sufletului meu de copil.

  Comment by Angela — 10/12/2010 @ 11:49

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.