WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mosule, - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mosule,

decembrie 2, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: radubel

Sunt Radu, Radu de anul trecut, pe care-l cunosti asa de bine. Abia astept sa vii si pe la mine. Anul asta am fost foarte cuminte, am chiar si diplome de la scoala pentru comportament exemplar. Am trecut cu bine de clasa a I-a, am fost premiant. Anul acesta am participat deja la cateva concursuri scolare, am luat locul I  si la unul am luat locul I pe judet. Am crezut ca mama o sa-si iasa din piele de bucurie, dar mi-a fost frica sa nu pateasca ceva. Anul asta vreau de la tine un acvariu cu pesti, ca imi plac tare mult.

Mama zice ca nu stie daca poti sa-mi aduci, ca e frig afara si poate mor pestii pana acasa la mine. Dar eu stiu ca nu o sa ma dezamagesti. Si o sa-ti las din nou geamul deschis, chiar daca ea, mama, zice ca-i ingheata florile. A, te rog sa ai grija la caini, sa nu cumva sa te muste, ca sunt cam rai. Daca imi dai un semn cand vi, ies eu afara in curte si ii cert ca sa nu te latre. Te iubesc si te astept ca in fiecare an!

Radu Belea


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.