WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mosule - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mosule

decembrie 8, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mosule,

eu sunt Teodor Ciobotaru, am 1 an si aproape 9 luni si sunt din Focsani. Sunt tare emotionat cand imi vorbeste mami despre tine. Deja am invatat un cantecel pentru cand vei veni, asa pe limba mea, insa stiu sigur ca tu ai sa ma intelegi. Desi nu te-am vazut niciodata in realitate stiu ca ai barba, ai caciula si vesminte rosii si un sac maaaare de jucarii pe care le duci tuturor copiilor cuminti. Eu am fost foarte cuminte si ascultator, daca nu ma crezi poti s-o intrebi pe mami, care a compus o poezie special pentru tine:

Sigur iti aduci aminte…/ Eu sunt Teo cel cuminte/ Si te-astept cu nerabdare/ Ca sa iti fac o urare/ Mama si tata mi-au spus/ Ca tu vii de-acolo sus/ Ca ai sanie si reni/ Si treci cu ei prin poieni/ Si vii mereu pe-nserat/ Cand copii s-au culcat/ Eu am sa te-astept, sa stii/ Ca sa imi dai jucarii/ Si-ti mai spun ca te iubesc/ Ganduri bune iti doresc!

Ciobotaru Laura , 29 de ani, Focsani


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.