WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mosule - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mosule

decembrie 20, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mosule,
Daca vei citi aceasta scrisoare vei afla ca am doi copilasi foarte frumosi si sanatosi pentru care vreau sa particip la concurs.


Nu suntem o familie saraca , dar nici bogata ,nu avem nici un caz special de povestit ,nici nu vreau cadouri speciale pentru mine si familia mea ci doar vreau sa -ti trimit un strop din fericirea si iubirea noastra ca sa te fac sa ai putere de a merge mai departe la toti cei care au nevoie de Mos Craciun.Bineinteles ca ne dorim sanatate si intelegere si daca cumva vom fi alesi ca sa castigam concursul ar fi doar ca sa vad copii cum rad si se bucura ,pentru ca se cam tem ca anul care a trecut nu au fost prea cumintei si nu vor mai primi cadouri.

Nu au fost obraznici ci doar mai zvapaiati pentru ca au 5 si 3 ani ,dar am facut greseala sa-i facem obraznici tot timpul,si acum cand ii vedem plangand si parindu-le rau ,ne dam seama ca noi am fost cam neascultatori si si nu i-am incuraJat.Dar mosule da-ne o sansa sa ne facem copii sa inteleaga ca el vine in orice casa si ne iubeste pe toti.
Si spune-le si la ceilalti parinti ca daca un an intreg le spun la copii ca sunt obraznici ,e greu sa-i convingi cu o saptamana inainte de Craciun,ca de fapt parintii sunt prea ocupati,si nervosi si nu au niciodata timp si copii nu trebuioe sa fie vinovati de asta si sa le acorde mai multa rabdare.
Te iubim Mosule,
Irina Birnoveanu
sat Visan,com.Birnova -jud.Iasi
36 ani


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.