WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mosule, - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mosule,

decembrie 10, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mosule,

Iti spunem povestea noastra,sau mai bine zis ti-o reamintim,pentru ca tu ai fost mereu martorul si prietenul nostru : acum 8 ani pe 22.12.2001 ne-am casatorit.Era o zi friguroasa si aglomeratie la starea civila… Cand ne uitam la poze se vede bradul impodobit. De atunci Craciunul incepe mai devreme pentru noi si este mai special decat pana atunci.

Pe 22.12.2005 s-a nascut fiul nostru, Cristian,venind la ora 0.05 ca o binecuvantare in aceeasi zi fericita pentru noi, intr-o noapte in care a nins prima data in acel an.Am venit acasa in prima zi de Craciun si acea zi a fost intr-adevar cel mai frumos Craciun de pana atunci,neasteptat de frumos pentru ca il asteptam sa vina dupa Anul Nou..

Asteptam cu nerabdare sarbatorile de anul acesta ca sa facem doua petreceri frumoase pentru aniversarea baietelului- 4 anisori si 8 ani pentru noi -una pe 22 decembrie intre noi trei,cealalta de Craciun cu invitatii.

Deja in casa se aud colinde , miroase a brad si licaresc luminitele .La noi in casa bradul se impodobeste pe 1 decembrie pentru a ne bucura mai mult timp de el.

Abia astepta sa vad ce ne vei aduce anul acesta,mos Craciun ,dar orice ne vei darui vom fi fericiti.Sa stii ca fiul nostru a fost cuminte,mai ales la gradi,acum vorbeste bine,stie colinde si poezii,daca treci pe la el o sa ti le spuna si tie.Si eu si taticul lui am fost cuminti,am avut grija de Cris si au muncit mult anul acesta,asa ca meritam si noi ceva,Mosule.

Fiecare Craciun este cel mai frumos pentru noi din aceste motive.

Craciunul mai reprezinta pentru noi si bilantul a ceea ce am facut anul trecut,dar si planul a ceea ce vom face anul viitor,si de aceea asteptam cu emotie sfarsitul de an si dorim pace,sanatate,dragoste si succes tuturor.

Un Craciun fericit alaturi de cei dragi si un an nou cu tot ce va doriti tuturor si tie Mosule ,multumim pentru ca ne esti alaturi!

Cristi,mami si tati


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.