WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga mosule, - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga mosule,

decembrie 10, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga mosule,
Sunt un baietel de 6 ani, ma numesc Alexandru si am o surioara Clarisa pe care o iubesc foarte mult si o invat toate lucrurile frumoase pe care le stiu.
La gradi merg de la 3 ani si am invatat multe datorite doamnelor educatoare pe care le iubesc si le respect.
Am fost cuminte, sa stii si am invatat-o si pe surioara mea sa fie la fel.
Te astept cu nerabdare pentru ca nu te-am mai vazut de anul trecut si imi este dor de tine si vreau sa te prezint si surioarei mele care are acum 1 an si jumatate si este pregatita sa te cunoasca.
Nu imi doresc cadouri valoroase, ci mai degraba as dori sa-i aduci surioarei mele un cadouas si atunci as fi fericit.

Stiu, desi sunt mic, ca tara noastra trece printr-o perioada de criza si tati o ajuta pentru a depasi aceasta perioada, asa ca te rog mosule sa-i aduci si lui tati tot salariul pentru a nu mai fi suparat. Mami si cu tati nu discuta de fata cu mine dar eu sunt mare acum si inteleg tot. Ei incearca sa nu ne lipsesca nimic si sa nu suferim datorita acestor probleme si sa avem un craciun fericit.
Toti copiii ar trebui sa fie fericiti de Craciun, asa ca eu nu doresc cadouri mari, pentru a avea sa dai si celorlalti copii. De Craciun (si nu numai) trebuie sa fim darnici si buni, asa ma invata mami mereu.
Te iubesc, mosule si te astept!


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.