WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga mosule. - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga mosule.

decembrie 11, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Buna seara

Ma numesc Lukacs Iulia si as vrea sa va trimit scrisoarea baietelului meu pe care l-a scris la Mos Craciun.

Draga mosule. Ma numesc Norbert am 2 ani si 4 luni si sunt un copil foarte vesel si iubaret.Vreau sa imi cer iertare de la tine pentru ca anul trecut fiind mai micut nu te-am recunoscut , am plans cand te-am vazut si chiar te-am alungat.

M-am speriat de tine si de glasul tau mai ragusit si de sacul tau mare. Atunci nu stiam ca sacul acela este plin de bunatati pentru copii si nu numai. Dar acum am mai crescut putin si mami mi-a explicat cine esti si te rog Mosule hai si pe la noi. Iti promit ca nu voi plange si o voi ruga pe mami sa faca cozonac de casa ca stiu ca-ti place. Am fost cuminte pe cat am putut copil fiind,stiu ca tu ma vezi mereu si nu ma vei ocoli. Cu cadoul nu te obosi prea mult,eu ma bucur pentru orice.

Mami m-a invatat ca orice lucru trebuie pretuit. Nu am jucarie preferata, imi plac toate chiar si papusile iar la dulciuri ca orice copil nu ma dau in laturi.Deci te rog sa vii negresit ca te voi astepta.

Te pup mos drag.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.