WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mosule - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mosule

decembrie 11, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mosule,

Numele meu este Maya Alessia si am 6 luni si este pentru prima data cand iti scriu. Mami si tati mi-au vorbit foarte mult despre tine, mi-au spus ca esti un Batranel vesel si darnic, cu obrajorii rumeni si barba mare si alba, care indeplineste dorintele tuturor copiilor cuminti. Desi nu te cunosc decat din povestile lor am inceput deja sa te iubesc.

Acum ca tot venii vorba de indeplinirea dorintelor, am si eu o dorinta forte mica. As dori ca la masa de Craciun de anul acesta sa am si eu locusorul meu la masa…of, of,…dar sunt mica si dar nu am si eu un scaunel pe masura mea. De aceea, daca primesti scisoarea de la mine iti cer ca mie sa imi aduci cadou un scaunel pentru copii, iar lui mami si tati multa sanatate si spor in toate, pentru a putea avea grija de mine. In numele tuturor copiilor iti multumesc ca ne aduci numai bucurii in suflete si ca ne ineplinesti visele. Te iubesc Mos Craciun si te astept.

Cu dragoste,
Micuta Maya Alessia.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.