WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mosule, - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mosule,

decembrie 18, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: gelly

M-am hotarat greu sa-ti scriu, dar timpul zboara asa de repede, iar Craciunul se apropie cu pasi repezi si odata cu el un an nou plin de sperante.  Ganduri frumoase zboara catre cei dragi, catre clipele frumoase petrecute alaturi de ei, ne facem planuri marete pentru noul an. E o perioada unica in an, dureaza atat de putin desi am  asteptat-o atat de mult. Am cumparat brazii (doi unul la bunici si unul la mine) si ii voi impodobi cu toata dragostea.

In seara de ajun vom fi in jurul bradului din casa parintilor mei, dar, cel care se bucura cel mai tare de luminitele din brad nu mai este anul acesta printre noi. Tata  ne-a parasit si a plecat intr-o alta lume. Te rog mosule sa-i spui ca bradul va straluci la fel ca in toti aniicand ne adunam toata familia in jurul lui, ca ne este tare dor de el , ca ne-a parasit prea repede. In seara de ajun te steptam si pe tine mosule draga in casa de la tara sa ascultam impreuna colinde sa ne aducem aminte de toti cei dragi, iar tu sa ne povestesti despre tata. Sper sa-l intalnesti si sa-mi aduci vesti.In rest nu-mi doresc decat sanatate mie si familie mele.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.