WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Draga Mosule - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Draga Mosule

noiembrie 22, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

                  DRAGA MOSULE,
ASA CUM MILIOANE DE COPII FAC, MA PREGATESC SA ITI SCRIU SI EU O SCRISOARE, SA ITI ZIC CA TE ASTEPT CA IN FIECARE AN, NERABDATOARE, SA IMI ADUCI UN STROP DIN FARMECUL COPILARIEI.


ANUL ACESTA AM INCERCAT SA FIU MAI BUNA; SA NU MA MAI SCHIMBE RAUTATEA SI LACOMIA,VORBELE RELE…..MAGIA SARBATORILOR NE FACE SA FIM MAI GRIJULII CU CEI DE LANGA NOI; DECI, DACA POTI, ADU-LE OAMENILOR MULTA BUCURIE IN SUFLETE, SA VADA SI SA GASEASCA BUNATATEA DIN EI, APRECIIND FIECARE ZI DIN VIATA CA SI CUM AR FI UNA MINUNATA SI UNICA; ADU-LE PUTERE SA REZISTE SI SA LUPTE, CHIAR DACA UNEORI LE E GREU; FIE CA BATRANETEA SA SE ASEZE BLAND PE INIMILE LOR INCERCATE DE MULTELE LUPTE DUSE DE-A LUNGUL VIETII;

DA TINERILOR INTELEPCIUNEA SA ALEAGA DRUMUL CEL BUN IN VIATA…………….IAR PE COPII,………INVATA-I SA ZAMBEASCA.
  ITI MULTUMIM CA EXISTI!!

INDIFERENT DE PROBLEMELE DE PESTE ANI, DE NEPASAREA OAMENILOR, ACUM TOATE RUGILE SE INDREAPTA SPRE TINE, FIECARE INERCAND SA FIE MAI CONVINGATOR. AN DE AN, ADUCI ZAMBETUL PE BUZELE TUTUROR; PENTRU O SEARA, TOTI UITA DE GRIJI, FAMILIILE SE INTREGESC, BUNICA PARFUMEAZA CASELE CU MIROS DE COZONACI SI PRAJITURI, BRADUL ESTE RIDICAT LA RANG DE SEF AL CASEI, DRAGALIT SI ALINTAT.

SI DACA ITI MAI RAMANE UN LOC LIBER IN SAC, TE ROG SA IMI ADUCI …………UN CLOPOTEL FERMECAT. IL VREAU, NU PENTRU MINE, CI PENTRU MILIOANELE DE OAMENI CARE NU MAI AU NICI MACAR PUTERE SA CREADA IN TINE; VREAU SA LE OFER MACAR O ZI SPECIALA, ZIUA IN CARE TE SERBAM PE TINE SI NASTEREA DOMNULUI.
    HAIDETI CU TOTII SA CREDEM IN MOS CRACIUN!!!!!!!!
 
 
                     PUPICI, KARLA
 
COROAMA CARLA MARIA-11 ANI, PATRA NEAMT


  1. este foarte frumos ….imi place mult :D

    Comment by ALEXANDRA — 22/12/2009 @ 12:59

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.