WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Ho! Ho! Ho! - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Ho! Ho! Ho!

noiembrie 30, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Ho! Ho! Ho! Dragul nostru Mos Craciun timp de un an de zile isi pregateste darurile. Suntem multi si nu are timp sa stea… De multe ori ne dorim ceva, iar Mosul ne poate implini visul doar in anul urmator. Asta nu inseamna ca ne-a uitat.

Pana in Ajunul Craciunului Mosul lucreaza la cadouri si in fiecare an aduce cu el sentimentul de implinire, fericire si liniste … caldura. Peste an el ne ajuta si fiecare picatura de bucurie pe care o primim, el o stie! De cativa ani eu doream sa primesc un cadou mai special… un bebelus adevarat! Timp de sapte ani mi-a promis si in 2007, in luna in care infloreste liliacul, mai, Mosl mi-a daruit o fetita! Anul acesta, in ajunul Craciunului sigur ma voi intalni cu Mosul ca sa-mi dea cadoul pentru Florina!

Mos Craciun in ajun imparte cadouri pentru toti copii pamantului! De multe ori Mosul ne cere noua ajutor si de multe ori o imbratisare calda este cadoul pe care cel de langa noi l-a asteptat!
Mosul nostru drag, anul acesta eu pregatesc ghetutele Florinei, poate vii si  la noi acasa, s-o intanlnesti pe cea mai frumoasa fata! Sarbatori fericite!

Cu mult drag te asteptam: Florina
si mama, Prunas Dumitrita Ancuta

26 ani

Tg Mures


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.