WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Mos Craciun

decembrie 11, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Mos Craciun, anul acesta va fi cu totul si cu totul special pentru familia noastra! Eu sunt Stefan, si am 1 an, si voi avea onoarea sa te cunosc si sa vorbesc anul acesta cu tine. E adevarat ca te-am vazut si anul trecut… dar, nu prea am putut decat… sa ganguresc , de emotie. Ti-am si zambit un picut, dar m-am speriat de barba ta alba si am inceput sa plang. Anul acesta am mai crescut, sunt mai vanjos, pentru ca am papat tot din farfurie , si nici nu ma mai sperii asa usor.

Stiu sa merg singurel, sa beau lapte singurel, stiu sa fac boroboate. Ba stiu sa si cant un pic, si bineinteles am invatat sa folosesc clopotelul, sa pot si eu ura si colinda. Cand rad si sunt fericit , stiu ca imi fac si parintii fericiti. Cea mai mare distractie a mea e sa merg in fata oglinzii, sa cant si sa dansez impreuna cu prietenul meu din oglinda. Cand am chef sa dansez, bat din palme si ridic manutele in sus, pocnind din degete. Asa m-a invatat mama. Vorbesc mai tot timpul cu mama si bineinteles ma joc toata ziua cu ea. Asa am invatat sa spun “lum…na”, adica lumina, chiar inainte de a spune papa si apa. Abia astept sa vad bradutul . Am auzit ca e foarte frumos, cu multa “lum..na” si tu, Mos Craciun , trebuie sa imi pui cadouri sub el. Ti-am scris aceasta prima scrisoare, sa-ti spun ca te astept cu nerabdare si ca as vrea in primul rand sa ne aduci multa sanatate , ca daca am fost cuminte, stiu ca imi vei aduce si un cadout mititel .

Te pup si te astept, Stefan.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.