WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Pentru batranul Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Pentru batranul Mos Craciun

decembrie 10, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: crinasupergirl

Ma numesc Crina, am 13 ani si sunt din judetul Gorj. Poate ca o sa-ti amintesti de mine, in fiecare an ti-am scris o scrisoare, insa tu nu mi-ai raspuns niciodata. Desi se spune ca am trecut de varsta copilariei si ca Mos Craciun ar trebui sa fie o simpla poveste pentru mine eu inca mai cred in tine. Pentru mine tu nu insemni o traditie, un obicei sau o legenda ci spiritul Craciunului, visele din inima fiecarui copil. Ce ar insemna viata fara vise?

Poate ca cer prea mult insa eu de Craciun imi doresc un laptop. De cand sunt mica imi doresc ocazia ca parintii mei sa imi cumpere unul, insa situatia financiara nu ne permite. Multumesc pentru ca existi si te astept sa intri si in casa mea!


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.