WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Pentru mosu' - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Pentru mosu’

decembrie 10, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: adelina16

Draga mosule, de Craciun eu nu vreau cadouri materiale in valoare de nu stiu cate milioane. Singurul lucru pe care ti-l cer cu ocazia acestor Sfinte sarbatori care aduc de fiecare data bucuria in sufletul meu, este sa imi redai din nou zambetul pe fata, pentru ca din cauza unui baiat care m-a ranit foarte tare si m-a facut sa cred ca ma iubeste, eu am ajuns sa urasc tot ceea ce inainte iubeam cel mai mult: m-a facut sa nu mai pot sa rad din toata inima. Trebuie sa-ti spun ca inainte eram o fata extrem de vesela, care ii facea si pe ceilalti sa rada si care ii molipsea cu bucuria ei si pe ceilalti. Toate rudele mele si prietenii mai apropiati au observat ca m-au schimbat, dar nu pot sa redevin acea fata de dinainte, cu toate ca ei incearca din rasputeri sa ma faca sa realizez ca acel baiat nu ma merita… eu nu am iubit niciodata cu adevarat, el fiind primul baiat la care am tinut cu adevarat, dar totodata si primul care m-a facut sa plang, pe mine, care imi promisesem ca nu voi plange niciodata pentru un baiat!

Asa ca te rog foarte mult pe tine, Mos Craciun, sa imi dai un sfat cum sa incep anul 2008 cu aceeasi veselie care imi era caracteristica odata. Astept raspunsul meu si sper sa nu treci peste rugamintea mea. sarut-mana, mosu’!


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.