WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- SCRISOARE DE LA IUSTINA - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

SCRISOARE DE LA IUSTINA

decembrie 3, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: buculete

Dragă Moş Crăciun, 

Sunt foarte fericită că, în sfârşit, pot să-ţi scriu prima mea scrisoare. Am vrut sa-ţi scriu şi anul trecut dar eram încă în burtică la mami; acum am deja 9 luni si sunt foarte nerăbdătoare să mă întâlnesc cu tine. Nu ştiu cum să mă prezint – mami îmi spune „Frumuseţe”, tati mă alintă „Cărăbuş” ; de fapt, pe mine mă cheamă Iustina.

Eu sunt o fetiţă cuminte, încă nu pot face pozne mari la „vârsta” mea. E adevărat că mă mai joc cu telecomanda de la televizor, deşi mami îmi spune că nu e voie, dar ce să fac, Moşule, dacă îmi plac reclamele? La masă sunt cuminte, îmi place să pap tot chiar dacă uneori mi se face somnic şi adorm cu linguriţa în guriţă. Să ştii, Moşule, că eu dorm şi noaptea foarte bine, nu o chinui pe mami, nu am chinuit-o nici măcar când mi-au ieşit dinţişorii.

Pentru că nu am decât 9 luni, nu am reuşit să învăţ o poezie pentru tine dar îţi promit că la anul te voi ajuta la corespondenţă, îţi voi deschide toate plicurile primite de la copii ca să le poţi citi scrisorile.

Eu îmi doresc, Moşule, un pachet cu produse şi jucării Nestle, şi dacă tu consideri că eu merit cadoul acesta îţi promit că îl voi împărţi cu prietena mea, Andra. Ea este o bebeluşă tare drăguţă, are 8 luni şi lui mami îi este tare dragă; de aceea a şi botezat-o.

 Eu închei aici scrisoarea mea, dragă Moşule. Ştiu că este o perioadă foarte aglomerată pentru tine, aşa că nu te mai reţin.

Te pup dulce şi aştept un semn de la tine!

Cu drag, Iustina!


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.