WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Scrisoare pentru Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Scrisoare pentru Mos Craciun

decembrie 11, 2009 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Nu mai e mult si in curand vei umple inimile tuturor copiilor de fericire si nu numai este pentru prima data cand iti scriu si este din tot sufletul caci eu sunt mititica am doar 6 luni, dar mami scrie pentru mine pana voi invata eu sa scriu.

Anul trecut de craciun eram doar o mogaldeata in burtica lui mami. Nu prea stiam eu ce se intampla afara, de ce mami se bucura asa. Dar acum am venit si eu pe lume si incep sa inteleg rostul lucrurilor. Sunt un bebelus cuminte, nu i-am suparat pe mami si pe tati deloc, rareori plang. Acum sunt putin mai agitata caci imi apar si mie primii dintisori.

Mosule, eu nu prea stiu ce vreau acum, dar daca tu vrei sa treci pe la mine sa-mi lasi ce vrei tu, eu ma bucur la orice lucru primit, caci fiecare lucru este dar cu drag si trebuie pretuit ca atare. Pentru mami si tati stiu ce sa-ti cer: multa sanatate! mami si tati vor ca la anul sa faca si ei nunta. Si imi doresc pentru ei sa iasa asa cum si-au dorit ei. Nimic mai mult mosule.

Te astept si pe la mine!
Sarbu Alessia-Nicole
Varsta: 6 luni


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.