WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Scrisoare pentru Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Scrisoare pentru Mos Craciun

noiembrie 23, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: muresica

Buna seara Mosule, sunt Laura Muresan din Bucuresti, am 30 ani, nu sunt casatorita si nu am copii. Ce am eu mai de pret este o persoana cu un suflet mare, cu care sunt impreuna de 10 ani si cu care impart binele si raul. Dorinta mea cea mai mare ar fii cateva zile la munte sa le petrec cu iubitul meu Silviu. Vrea sa ma ajuti si Tu sa-i facem o surpriza si prin aceasta cale sa-i multumesc petru tot ce a facut el pentru mine.

Chiar daca este o persoana cu handicap, eu il iubesc din tot sufletul si acest lucru nu a fost un obstacol intre iubirea noastra. Este o persoana educata si iubitor. Chiar as dorii sa-l cunosti si tu, sa vezi daca ce am spus nu se adevereste. Asta este dorinta mea si sper sa te induiosez . O seara buna si somn usor Mosule.


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.