WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Scrisoare pentru Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Scrisoare pentru Mos Craciun

noiembrie 26, 2007 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor: zana26

Draga Mos Craciun,

anul acesta va fi primul meu Craciun adevarat… anul trecut eram prea micut, aveam abia o luna; si totusi, chiar daca nu ti-am scris nici o scrisoare atunci, tu ai fost bun si generos si mi-ai adus un sac plin de hainute si jucarii.

Te astept si in acest an. Si sa stii ca am fost cuminte, atat cat am putut eu, caci daca am plans si am avut nopti nedormite n-a fost din vina mea, dintisorii astia care tot cresc m-au chinuit foarte tare. Dar in rest sunt foarte bun si generos, ca tine. Am grija de catelusul meu si pap tot fara mofturi, si nici cand mergem la doamna doctor nu plang.

Mos Craciun stiu ca tu poti face minuni si-mi doresc tare mult in acest an un Craciun mare si luminos cu toata familia. As vrea sa fie toata lumea fericita si impacata si daca s-ar putea s-o faci pe Dida  sanatoasa, sa se poata da jos din pat si sa faca masa mare de Sarbatori ca pana acum.

Te astept Mos Craciun si promit sa fiu cuminte si pe viitor!

Dan Andrei Popa


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.