WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Scrisoare pentru Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Scrisoare pentru Mos Craciun

noiembrie 3, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Si anul acesta te asteptam Mosule cu tot atatea emotii si sperante ca si in anii trecuti doar ca acum am mai imbatranit cu un an, fetita mea Bianca a mai crescut, a devenit mai cuminte, mai inteleapta, mai frumoasa, iar noi multumim in fiecare zi lui Dumnezeu ca ne-a trimis acest ingeras sa ne lumineze viata.

Te rog nu ne uita, te asteptam in seara de Ajun, ne vom strange toata familia in jurul bradului impodobit si a mesei incarcate cu bunatati (punem si pentru tine ceva deoparte) parinti, bunici , frati, prieteni de suflet, iar Bianca se va imbraca in rochia ei cea mai frumoasa, va pune pe o farfurie speciala cateva prajiturele si va pregati un paharel cu lapte cald, isi va lipi nasucul carn de geamul camerei sale si nu va pleca de acolo pana ce nu vei sosi. Noi cei mari vom asculta colinde , vom si canta cateva, il vom asculta pe bunicul povestind de Craciunul copilariei sale si vom lacrima (pe ascuns) amintindu-ne de toate sarbatorile frumoase si emotionante din anii ce au trecut mult prea repede.

    Asa ca te rog inca o data, nu ne uita, treci si pe la noi in seara de Ajun sa mananci o prajiturica pregatita de Bianca, sa o asculti cantand colinde si sa-i spui si tu cat de mult o iubim noi parintii ei .

PS: Sa te imbraci bine (am auzit ca va fi foarte rece si multa zapada) si sa nu-ti mai pui barba falsa ca data trecuta ti-a cazut si Bianca a fost nemultumita.

Popu Beatrice


Niciun comentariu inca.

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.