WEBSITE FOR SALE - DE VANZARE - 0787.659.399 - contact@decraciun.ro
De Craciun- Scrisoare pentru Mos Craciun - De Craciun

Craciunul

Craciunul nu a fost intotdeauna asa cum il vedem acum. De altfel, el a devenit sarbatoare legala abia in secolul al XIX-lea. Nu au existat nici brazi si nici Mos Craciun dintotdeauna. Si nici macar colinde... Unul dintre cele mai indragite obiceiuri de Craciun, colindatul, era pe vremuri interzis... Mai mult...

Scrisoare pentru Mos Craciun

noiembrie 27, 2008 | Category:Scrisori pentru Mos Craciun | Autor:

Draga Mos Craciun,
Ma numesc Manole Andra Veronica si am 2 anisori. Mos Craciun, stim cu totii ca esti darnic si ca esti bun. Eu pana acum nu am stiut sa scriu si nici sa cer ceva anume, eram prea mica. Acum, dupa ce am mai crescut putin si mami mi-a povestit o gramada de lucruri frumoase despre tine abia astept sa vina Craciunul.

Mami spune ca, in fiecare an in perioada sarbatorilor de Craciun oamenii devin mai buni, mai intelegatori unii cu altii, uita de neplacerile vietii si se bucura impreuna cu copii lor de venirea Mosului. Doar tu reusesti sa faci si chipul cel mai incruntat sa zambeasca, tu esti o bucurie pentru toti, pentru cei mici si cei mari deopotriva si de-asta te rog mult sa treci si pe la noi ca sa ne inveselesti cu prezenta ta.

Mosule, stiu ca vei fi ocupat si obosit, in noaptea de Craciun si mai stiu ca nu am fost cel mai cuminte copil din lume dar nici cel mai obraznic, de aceea, am curajul sa te rog sa-mi aduci si mie o jucarioara, una, care crezi tu ca  o merit. Eu ma voi bucura pentru ca este va fi de la tine si stiu ca mi-l vei oferi cu toata dragostea.

Te pupic dulce si te astept in noaptea de Craciun!!!

Scrisoarea vine din partea mea (Andra Veronica Manole – 2 anisori, Palazu Mare, Constanta) dar este scrisa cu ajutorul lui mami.


  1. multa bafta fetelor

    Comment by manolecarmen — 16/12/2008 @ 10:47

  2. asteptam sa ne cititi scrisorica, pupici!

    Comment by manolecarmen — 16/12/2008 @ 10:47

RSS feed pentru comentariile acestui articol. TrackBack URI


Scrie un mesaj - comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un mesaj - comentariu.